nesi nestartuje

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
pilot

nesi nestartuje

Příspěvek od pilot »

Prosím o radu?! Jedu dnes k vodě a všiml jsem si že mi svítí kontrolka dobíjení, kontrolka ruč.brzdy, airback a než jsem stačil zastavit už neukazoval ani otáčkoměr. Při pokusu o start se kontrolky rozsvítí silně a hned pohasly (ještě jsem nestartoval) při startu kontrolky svítí slabě a motor cvaká jako při vybité baterce. Baterka je stará 3 měsíce prosím poraďte.
Reklama

Habron

Příspěvek od Habron »

Asi ti to špatně dobíjí, resp. nedobíjí vůbec, takže diodový můstek v alternátoru, ukostření, samoztný alternátor atd.
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..ty a nexesh ten moj motor..???
ten aj startuje aj dobiija ..:mrgreen:
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Re: nesi nestartuje

Příspěvek od Kruger !!! »

pilot píše:Prosím o radu?! Jedu dnes k vodě a všiml jsem si že mi svítí kontrolka dobíjení, kontrolka ruč.brzdy, airback a než jsem stačil zastavit už neukazoval ani otáčkoměr. Při pokusu o start se kontrolky rozsvítí silně a hned pohasly (ještě jsem nestartoval) při startu kontrolky svítí slabě a motor cvaká jako při vybité baterce. Baterka je stará 3 měsíce prosím poraďte.
Cus, pokud ti sviti ty kontrolky (brzda a dobijeni(silne tzn. nepohasne kontrolka rucni brzdy pri jejim sundani))pri otocenim klickem tak uz tu na foru bylo asi pred rokem reseno ze se jedna o problem s diodami na alternatoru a snad i nekde jeste jinde.Kazdopadne pokud si jel na koupaliste coz tipuju je na Vresinu tak cca 5 km tak ti auticko jelo na baterku (resp.) jeho vstrikovani a dalsi cipovinky. Takze baterku mas urcite vybytou, ale problem nebude v ni. Ale v dobijeni. Tusim ze prvni prispevek ci druhy to vystihl dobre. Jinak podivej se tu na foru :)
Je to tak o 10 str. z5. Jinak v Ostrave ti to rychle zpravi v autoglancu. Nebo pokud si veris zkus to sam, popr. kup repas. altik. Zdravim Ostravo ;-)
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

Potvrzuji - Presne tohle se mi stalo v unoru.... a byla to ta dioda v altiku
GHOST
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GHOST »

A čo ak sa mi pri zapnutých svetlách nedarí vypnúť motor? :?: :?: :?: :!:
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
pilot

Příspěvek od pilot »

Kruger !!! píše:
pilot píše:Prosím o radu?! Jedu dnes k vodě a všiml jsem si že mi svítí kontrolka dobíjení, kontrolka ruč.brzdy, airback a než jsem stačil zastavit už neukazoval ani otáčkoměr. Při pokusu o start se kontrolky rozsvítí silně a hned pohasly (ještě jsem nestartoval) při startu kontrolky svítí slabě a motor cvaká jako při vybité baterce. Baterka je stará 3 měsíce prosím poraďte.
Cus, pokud ti sviti ty kontrolky (brzda a dobijeni(silne tzn. nepohasne kontrolka rucni brzdy pri jejim sundani))pri otocenim klickem tak uz tu na foru bylo asi pred rokem reseno ze se jedna o problem s diodami na alternatoru a snad i nekde jeste jinde.Kazdopadne pokud si jel na koupaliste coz tipuju je na Vresinu tak cca 5 km tak ti auticko jelo na baterku (resp.) jeho vstrikovani a dalsi cipovinky. Takze baterku mas urcite vybytou, ale problem nebude v ni. Ale v dobijeni. Tusim ze prvni prispevek ci druhy to vystihl dobre. Jinak podivej se tu na foru :)
Je to tak o 10 str. z5. Jinak v Ostrave ti to rychle zpravi v autoglancu. Nebo pokud si veris zkus to sam, popr. kup repas. altik. Zdravim Ostravo ;-)
Jo a taky nešly blinkry světla prostě nic elektrického. a nakolik vyjde repas altík?
Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kruger !!! »

GHOST píše:A čo ak sa mi pri zapnutých svetlách nedarí vypnúť motor? :?: :?: :?: :!:
To si delas srandu ??? Nebo to je fakt :shock:
Habron

Příspěvek od Habron »

GHOST píše:A čo ak sa mi pri zapnutých svetlách nedarí vypnúť motor? :?: :?: :?: :!:
Hledal bych chybu v ukostření.
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

pilot píše: ....a nakolik vyjde repas altík?
Mne oprava altiku (diod.mustku) stala 2500,- sakum prdum
pilot

Příspěvek od pilot »

bradkaj píše:
pilot píše: ....a nakolik vyjde repas altík?
Mne oprava altiku (diod.mustku) stala 2500,- sakum prdum
Díky snad mě to vyjde trochu levněji.

Všem vám moc děkuju altík demontován a odvezen kamarádovi do servisu. opraven bude začátkem týdne.
pilot

Příspěvek od pilot »

Tak altík je doma a jdu ho namontovat komplet oprava s prací sakumprásk 3120,-Kč snad to pofičí vrátím se tak za hoďku a dám vědět.
GHOST
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GHOST »

Uplne vážne... Večer zaparkujem pred domom, vypnem kľúčik, vytiahnem ho a motor furt beží. A v momente keď vypnem svetlá motor zhasne :o) :o) :o)
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
pilot

Příspěvek od pilot »

GHOST píše:Uplne vážne... Večer zaparkujem pred domom, vypnem kľúčik, vytiahnem ho a motor furt beží. A v momente keď vypnem svetlá motor zhasne :o) :o) :o)
A už jsi kontroloval dráty v palubovce? Může být někde prodřený a bere proud od jinud např. ze světel. Zkus to zkontrolovat.
pilot

Příspěvek od pilot »

Tak altík je na svém místě a vypadá to, že bude OK, jen jsem zjistil, že mi nejdou výstražné blinkry(směrovky ale jdou). Nevíte někdo co stím?

Sejdeme se v hrabyni.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“