Fotky od naseho noveho clena ze zahranici
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Fotky od naseho noveho clena ze zahranici
Tak co na tuhle karku rikate? me se teda dost libi - ten spoiler sem videl uz nekde v Nemecku
https://www.nexiaclub.com/world/aditza.htm
https://www.nexiaclub.com/world/aditza.htm
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
jojo, to mas pravdu a taky bych vymenil ty zrcatka, protoze ty z prvnich nexii (kadetuu) jsou sileny. Jeste ze ja mam ty kulaty
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A hlavne jsi Maro zapomel na poradnou rouru dozadu
Ale ten spoiler - lizatko se mi fakt libi
Ale ten spoiler - lizatko se mi fakt libi
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ten spoiler je moc pěkný, jen škoda, že je takový vysoký... s tím už se opravdu blbě jezdí
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ty zrcátka sou fakt dost blbý dneska sem byl s autem v myčce (starej Racer ) a jelikož sou nesklopný tak při projetí kartáčů zpátky se ozvala rána a zrcátko bylo na okně no naštěstí bylo jen vytrhlý z držáku a šlo nacvaknout bez poškození zpátky no ale už sem viděl jak se dohaduju s pumpařem že my ho ta myčka urvala
tak nam napis, jakou mas karu, jestli vubec nakou masAnonymous píše:bych vyměnil auto a zrcátka tam nechal. ještě že nejsu .... a nemám nexii
ANONYME
Moj vkus: Zrkadla zmenit a pri tom nahodit niake ine ako NEXIA original., Kolesa minimalne R15 195/50 znizit max 3cm, Vyfuk by kludne znieslo aj s vetsim priemerom, cire blinkre, mesia chromo antena... Zadne svetal lepsie prelakovat ale idealne zamaskovat vo farbe auta, nalakovat plast okolo hmloviek a ked by som uz lakoval tak bocne smerovky zavarit, alebo iba vymenit za golf4 cire. Popozeral by som niekde v nemecku ciru optiku dozadu. a viac tak narychlo neviem ale farba je ideal na chromove <> a cire svetla