antena

Moderátor: Blue Lanos

Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

To je ale náhoda! :x Loni v zimě se mě stalo úplně to samé, prostě anténa nešla odmontovat a tak jem ji tam nechal, 2x vydržela ale na potřetí vylétla jako raketa a bylo po ní!!! Závit je v držáku na střeše a v anténě je matka. Mě tehdy stála origo 6st. :cry:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Reklama

Mitch z ráje Českýho

Příspěvek od Mitch z ráje Českýho »

[quote="Badger"]To je ale náhoda!
Díky všem Matízkářům za tato předchozí infa...Jelikož jsem ale šťoura který věčně šťourá..tak jsem vyzkoušel toto : Vnoučatům jsem uzmul (ani moc nebrečeli :P ) gumovou přísavku z neidentifikovatelného :roll: plyšového zvířete.Tuto přísavku jsem před myčkou nasadil na "brko" antény a lípnul na střechu... Závěr: anténa vydržela jak kartáče tak sušení. Mno uvidíme příště... :lol:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Moc bych to neriskoval, pak mě to stálo á 600,-Kč :evil:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

to s tim gumovým smetakem neni spatny nadap... to by i mohlo fungovat... zkusim se po nejakem plysakovi poohlidnout.... :D :D :D
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Vy si zahráváte :lol: :lol:
Mitch z ráje Českýho

Příspěvek od Mitch z ráje Českýho »

Badger píše:Vy si zahráváte :lol: :lol:
Kdo si hraje,nezlobí..... Včera byl v myčce zeťák s Citroenem a vyzkoušel to s "gumou" taky :lol: a dobrý,anténa zůstala.Jen jsem zvědavý až to jednou někomu nevyjde a guma budu já!
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

To bych pak nechtěl být v tvé kůži :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

toho bych se nebal.... kazdy ma svou hlavu a jedna na vlastni riziko.... :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“