Centrál na DO

Moderátor: Blue Lanos

pjirik

Centrál na DO

Příspěvek od pjirik »

Zdravím, stal jsem se novým členem Daewoo Clubu, rovněž jsem čerstvým majitelem Daewoo Matiz.
Chtěl bych se na Vás obrátit s prosbou ohledně zapojení centrálu s alarmem na DO. Auto již má centrál, ale pouze na klíček. Po rozebrání LP dveří jsem zjistil, že dveře neobsahují servo, proto jsem spínač vyměnil za servo. Chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, kam nejlépe umístit řídící jednotku od alarmu, kde najít příslušné kabely od blinkrů, dveřních spínačů, popř. od elektrického ovládání předních oken.

Děkuji za jakoukoliv radu, obrázek atd.
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Vítej

Příspěvek od Vazoun »

Vítej mezi námi členy Daewoo - clubu. Pokud budeš mít zájem můžeš
se stát přímo organizovaným členem Matiz clubu.Přihlásit se ovšem musíš
formou soukromé zprávy u našeho organizátora " Vojty "v případě zájmu Ti
vystaví průkazku.Co se týká tvého dotazu, určitě Ti někdo z těch zkušených
a dlouhodobých členů fora poradí - a takových je zde mnoho.
Já jsem také začátečník a bylo mi mnohokráte na tomto foru pomoženo či
jak se říká každá rada dobrá. Zdraví všechny na foru " Vazoun " :D :D :D
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Díval jsem se do příručky od Bujaňskiho, je tam spousta el. schémat, ale jak zapojit DO, nevím. Zatím jsem to u nikoho na Matýskovi u nás neviděl. V Polsku si to chlapi dělají - pár jich to má. Zkusím se podívat na Polské fórum - mají tam spoustu návodů JAK NA TO (pracovní postupy včetně schémat a forografií. Pokud na něco narazím, dám vědět.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Na www.autokacik.pl na fóru je oddíl VADEMECUM a v bodě 35 je návod na montáž DO včetně fotografií. Samozřejmě v polštině. Tak se na to podívej.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

ten central na DO je super napad, taky o tom uvazuji, ale te polstine vubec nerozumim...... :( :( :(
Návštěvník

nenasel bys Vojto ve svych kontaktech neco v cestine??
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Jediná šance je to přeložit. Běžné polštině rozumím, ale technická je o něčem jiném. Pokusím se. Nic jiného jsem zatím nenašel.
Návštěvník

Díky moc... :D :D :D
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Měl jsem pocit, že něco takového už tady běželo. Na Lanose. Koukněte se chlapi do Lanose, tam je central a DO, včetně různých odkazů a cen. Když to jde do Lanýže, tak by to do Matýska mělo jít stejně.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

My už máme centrál na DO z výroby :lol: :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Badger píše:My už máme centrál na DO z výroby :lol: :lol:
No to je sprostý - já mám jenom centrál.
Holt někdo má a někdo nemá.
Tak rozdělej všechny dveře, všechno do detailu nafoť, popiš a dej do placu, ať mají všichni inspiraci :lol: :lol: :lol:
Návštěvník

Dobrý nápad.... :D :D :D
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Možná to o dovolené uskutečním, protože budeme provádět na Matízkovi nějaké úpravy a možná i tu hudbu, takže by to stejně bylo potřeba :D Tak to kdyžtak nafotím, ale nic neslibuji :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Měl jsem centrál od Jablotronu,k tomu jsem dokoupil dálku z internetového DS Technik cca 1300kč,Na Ovládací skříňce od centrálu mi koukaly dva dráty(možná tři).Škrtnutím jednoho z nich o kostru se centrál zavřel a druhým otevřel,ty jsem pak připojil k ovládání dálky(ta měla svůj návod)na kabely,které podle zapnutí pustily -12V buď na yamknutí nebo odemknutí.Blinkry měly samostatný výstup a napojil jsem je někde na vypínač varovných světel.Zatím DO funguje bez závad asi 1rok.
pjirik

Příspěvek od pjirik »

To Jarda: kde prosim te najdu tu ridici jednotku od centralu?
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“