Matízkářem zůstávám navždy!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Předchozího (=prvního) majitele neznám. Dle TP a servisky je to právník z Mělníka. Auto jezdilo na prohlídky co 10.000km do autorizovaného servisu. Celkový stav odpovídá věku a udávaným km.mino píše:Tak Ondro blahoželám ku kúpe. Civic je dobrá voľba aj keď musí mať človek štastie. Predchádzajúceho majiteľa si poznal? Za Matízka tých 100 nieje veľa na to koľko si do neho vrazil, no ale to sa človeku už nikdy nevráti, s tým počítame však? Rozhodoval si sa ešte aj medzi niečim iným? Hodne štastných kilometrov.
Byl jsem rozhodnut pro tento typ (3D, 1.6 nebo 1.6 Sport) a už jsem jen hledal vhodnou nabídku. A že jich je málo...
Je mi jasné, že co jsem do Matize vrazil zpět nedostanu, ale s tím jsem to i dělal. Nicméně na prodej bude pár dílů, které budou pro potřeby prodeje vyměněny zpět za originální součástky.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
To je v pohodě, to je taky z rodinymilosh píše: Jako favorita mam Astru G caravan, to je podle me idealni rodinny auto, kor kdyz je v dyzlu No uvidime, casem, letos asi jeste budu nexiar
Ja sem se teda utrh uplně a koupil sem lagunu kombajn-no co za dobrej peníz
Ale jestli mě nasere tak se vrátim v plný parádě s Evandou
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Tak to dej určitě vědět, co to bude, myslím že si asi něco vyberu Kdy to tak bude?Ondras píše:Nicméně na prodej bude pár dílů, které budou pro potřeby prodeje vyměněny zpět za originální součástky.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
-
- Kontaktovat uživatele:
Během tohoto týdne by mělo být jasno, co na autě zůstane a co se změní na sérii, pak dám seznam.Badger píše: Kdy to tak bude?
Předběžně: 15" kola, sport. sedačky, zadní bílé lampy, možná otáčkoměr, -30mm pružiny, potahy MAD, nába volantu MOMO. Pozor, některé z věcí už jsou předzamluvené...
|\/| /\ '|' | '/.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Už se těším, dej včas vědětOndras píše:Během tohoto týdne by mělo být jasno, co na autě zůstane a co se změní na sérii, pak dám seznam.Badger píše: Kdy to tak bude?
Předběžně: 15" kola, sport. sedačky, zadní bílé lampy, možná otáčkoměr, -30mm pružiny, potahy MAD, nába volantu MOMO. Pozor, některé z věcí už jsou předzamluvené...
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje