Elektrika na okná
Moderátor: Blue Lanos
Elektrika na okná
Cavte. Rozmyslam ze si spravim el. stahovanie na predne okna. Robili ste to uz niekto? Ak ano ako to islo? Boli nejake problemy?
- Reklama
- Blue Lanos
Nepoznam tu nikoho kto to robil ale mozno sa niekto najde. Obavam sa financnej narocnosti pokial si niekde nezadovazis pouzite diely Budes potrebovat spinace v stredovom tunely+inu tu kastlicku (mensiu) ponatahovat kable, relatka, motory do dveri + nejake to upevnenie... myslim, ze to neni nesplnitelne ale sa zapotis az to cele prekablujes
Good luck
Good luck
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- GHOST
- Kontaktovat uživatele:
Robil som čosi podobné s univerzálom a po 3 dňovej psychiatrii to viedlo k brutálnym zásahom do dverí (bľachovačky)
Šlo to dva mesiace a po početných komplikáciách som tam nakoniec nahodil originály z vrakoviska. Bol to bratrancov OPEL. Teraz to frčí bezchybne
Šlo to dva mesiace a po početných komplikáciách som tam nakoniec nahodil originály z vrakoviska. Bol to bratrancov OPEL. Teraz to frčí bezchybne
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
dik za ponuku. pouvazujem este nad tym. kolko by to asi stalo?stanoc píše:ale keby si mal zaujem o mechanizmus na spustanie-elektricky,tak nie je problem ,trebars aj na vsetky štyri okna,porozmyslaj je to z espera a malo by to byt asi to istetomisoft píše:No, asi sa na to vykaslem. Nemienim pri tom stravit celu moju mladost
LANOS 1,5S 5-dver. hatchback, modrá metalíza
1500sk/kustomisoft píše:dik za ponuku. pouvazujem este nad tym. kolko by to asi stalo?stanoc píše:ale keby si mal zaujem o mechanizmus na spustanie-elektricky,tak nie je problem ,trebars aj na vsetky štyri okna,porozmyslaj je to z espera a malo by to byt asi to istetomisoft píše:No, asi sa na to vykaslem. Nemienim pri tom stravit celu moju mladost
- Blue Lanos
Ja som hovoril, ze to nebude jednoduche a hlavne si zisti ci to bude pasovat z espera
http://www.cardomain.com/id/27101976
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..no ..
Mechanizmy na okna su ine..
...a ku kolajnicke potom treba kupit aj motorcek...
..tapacire na dverach su inee.. aj ked ta direa po klucke sa da potom zacpat..
..
to stredoveho kastliku treba dat niesto tiej priehradky.. "prihradku zo spinacmy"..
a elektrika tiez nieje najjednoduchsia..
..ale da sa..
najidealnejsie je vybrat si to z druheo lanosa..
Mechanizmy na okna su ine..
...a ku kolajnicke potom treba kupit aj motorcek...
..tapacire na dverach su inee.. aj ked ta direa po klucke sa da potom zacpat..
..
to stredoveho kastliku treba dat niesto tiej priehradky.. "prihradku zo spinacmy"..
a elektrika tiez nieje najjednoduchsia..
..ale da sa..
najidealnejsie je vybrat si to z druheo lanosa..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
přesně tak nejjednodušší je sehnat stahovačku s motorkem z vrakáče jiná než lanosácká tam nepasuje a tapec nemusíš řešit jen ti tam zbyde díra ale ta se dá všelijak zakrýt . Pak už jen spínač na středovej tunel a pár drátů a je to chystám se na to taky snad bude v létě trochu času abych všechno co chci udělat udělal pak vás zasypu návodama