Koupě/Prodej
Moderátor: Blue Lanos
Koupě/Prodej
Ahoj přátelé,
vím, že většina z Vás je spokojených uživatelů, tohoto unikátního autíčka a podobný problém neřeší. Ale rodina se rozrůstá a je třeba vyměnit vůz za větší.
Proto nabízím Matiz, rok výroby 2001 (model 2), verze S, oranžová metalíza, kazetové rádio Sony, hagusy, nové letní i zimní gumy včetně dvojích ráfků, jedny ráfky jsou nové, alarm s dálkovým ovládáním, mlhovky. Nikdy jsem neboural. Jsem první majitel a auto bylo každoročně servisně udržované ve značkovém servisu autocentrum Hulváky Ostrava, kde jsem jej rovněž zakoupil. Najeto 33 tis. km. Cena 110.000,- Kč.
Kdyby jste dali někomu typ budu rád.
Děkuji a přeji mnoho šťastných km bez nehod.
vím, že většina z Vás je spokojených uživatelů, tohoto unikátního autíčka a podobný problém neřeší. Ale rodina se rozrůstá a je třeba vyměnit vůz za větší.
Proto nabízím Matiz, rok výroby 2001 (model 2), verze S, oranžová metalíza, kazetové rádio Sony, hagusy, nové letní i zimní gumy včetně dvojích ráfků, jedny ráfky jsou nové, alarm s dálkovým ovládáním, mlhovky. Nikdy jsem neboural. Jsem první majitel a auto bylo každoročně servisně udržované ve značkovém servisu autocentrum Hulváky Ostrava, kde jsem jej rovněž zakoupil. Najeto 33 tis. km. Cena 110.000,- Kč.
Kdyby jste dali někomu typ budu rád.
Děkuji a přeji mnoho šťastných km bez nehod.
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zkus protiúčet
Zkus svého Matize prodat na protiúčet, určitě Ti tam kdes jej koupil ,rádi
poradí. V mém případě, kdy jsem se pouze informoval, mi byl ochotně celý
postup eventuelního odkoupení vysvětleno a vypočteno.Zdraví " Vazoun "
poradí. V mém případě, kdy jsem se pouze informoval, mi byl ochotně celý
postup eventuelního odkoupení vysvětleno a vypočteno.Zdraví " Vazoun "
Bazary
Dávám k dobru zkušenost, pro ty kteří to budou taky řešit.
Obešel jsem bazary začal jsem bazarem u autosalonu Škoda a kroměněkolika dalších jsem navštívil AAA auto. Z8měrně uvádím tyto dva neboť jsou extrémní případy. V Škoda bazar dávaly za výše uvedený Matiz max. 85. tis. V AAA 100 až 110 tis. Nevím za kolik by ho prodali, ale vzhledem k mizerné výbavě tipuju tak za 115 - 120 tis. Mějte se.
Obešel jsem bazary začal jsem bazarem u autosalonu Škoda a kroměněkolika dalších jsem navštívil AAA auto. Z8měrně uvádím tyto dva neboť jsou extrémní případy. V Škoda bazar dávaly za výše uvedený Matiz max. 85. tis. V AAA 100 až 110 tis. Nevím za kolik by ho prodali, ale vzhledem k mizerné výbavě tipuju tak za 115 - 120 tis. Mějte se.
Re: Bazary
A dostal jsi těch 100 až 110? Je to jejich taktika, slíbí hodně a pak to až o třetinu stáhnou.urugal1 píše:Dávám k dobru zkušenost, pro ty kteří to budou taky řešit.
Už bez Matesa
Re: Bazary
Pokud těch 100-110 dostaneš na ruku, takl bych neváhal, ale jakmile k nim přijedeš, řeknou Ti 80 max. a možná ještě míň (osobní zkušenost)urugal1 píše:Dávám k dobru zkušenost, pro ty kteří to budou taky řešit.
100-110
Dělal jsem průzkum jen u Škoda odkup a AAA. Když jsem z AAA odjížděl tak mi asi za hodinu volali, že by měli kupce, ještě jsem ani nebyl doma, tak jsem akorát vzal papíry a vrátil se. Dali nabídku 103 tis. a já bez váhání bral. Možná jsem mohl smlouvat. Kámoši co mění často řílkali, že člověk musí několikrát přijet a zase odjet a oni ce prý nakonec ozvou. Já jsem to potřeboval řešit co nejrychleji tak jsem nenamital. Tipuju ze to mohli prodat tak za 110 - 115 podle ceníků co jsem viděl na netu z různých bazarů. Fakt je že jsem šel za půl hodiny pěšky na autobus s obálkou peněz. Letí to tam na lince. Perlička - hoši v AAA mi všichni připadají v jednotném oblečení jako ti špatní chlapci z Matrixu.
Zimní gumy na starších zachovalých ráfcích
Zbyly mi nové (jednu zimu jeté) gumy na starších zachovalých ráfcích.
Nabízím za symbolických 2000,-. Jsem z Ostravy.
Re: Zimní gumy na starších zachovalých ráfcích
Tie disky su pouzitelne aj na matiza 1? Zachovale znamena ze nie su hrdzave ako bezny 15rocny disk na favoritoch ?urugal1 píše:Zbyly mi nové (jednu zimu jeté) gumy na starších zachovalých ráfcích.
Ak su teda natolko zachovale ze nie su podrhdzavene a nepustaju tak by som ich bral, akurat by som si po ne mohl prist az v piatok 23.6.. POslal som aj SM.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zimní gumy na starších zachovalých ráfcích
Copak je to za pneu? Značka a rozměr???urugal1 píše:Zbyly mi nové (jednu zimu jeté) gumy na starších zachovalých ráfcích.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
To já mám s Áčkaři dobré zkušenosti. Když jsem chtěla dát matize na protiúčet, dostala bych stěží 100 tis., tak jsem ho chtěla dát do bazaru za 110 tis, protože takový typ se prodával tak za 130 tis. a víc. Tam mi řekli, že na 110 ať zapomenu. Tak jsem to zkusila do AAA, řekla jsem, že chci za něj 115 tis., ve tři hod. jsem kontaktovala centrálu a v sedm už jsem měla penízky doma. A ještě mi pár tisícovek přidali. Pak jsem ho našla na netu za 139 tis. a během týdne byl prodaný. Musím ale podotknout, že byl opravdu mooooooc krásný.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji k prodeji
Gratuluji k úspěšnému prodeji - to byl ten Matízek r.v. 2003 ? a chci se optat
jak slouží Aveo ?
Přeji hezký den a zdravím - " Vazoun " také ze severu
---------------
Člen MATIZ clubu reg.čís.20
MATIZ SE r.v. 07/2002 světle zelená metlina U38/ STK + Emise do 07/2008
jak slouží Aveo ?
Přeji hezký den a zdravím - " Vazoun " také ze severu
---------------