obitá karoséria pred zadným blatníkom
Moderátor: Blue Lanos
obitá karoséria pred zadným blatníkom
Pri prvom umývaní po zime (kedže mesiace mrzlo, tak som ho vôbec naumývala) som našla na hrane pri zadnom blatníku obité od kamienkov. Ked som zatvorila dvere, tak bolo jasné, že prečo k tomu prišlo. Dvere sú milimetrík zapustené dnu.
Má s tým niekto nejaké skúsenosti???? Chcem to zreklamovať ako závadu, pravdepodobne tie dvere nie sú dobre nastavené. Dalšiu zimu to bude obíjať dalej.
Má s tým niekto nejaké skúsenosti???? Chcem to zreklamovať ako závadu, pravdepodobne tie dvere nie sú dobre nastavené. Dalšiu zimu to bude obíjať dalej.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
Re: obitá karoséria pred zadným blatníkom
[quote="LIFELIKE"]
to mi nepride ako od kamena to je casto take vylupnute a toto je skor dobite,nenastupoval syn do zadu so sankami?
to mi nepride ako od kamena to je casto take vylupnute a toto je skor dobite,nenastupoval syn do zadu so sankami?
ja vzadu takmer nikdy nikoho nevozím..... a toto je fakt od kamienkov... je to rovnomerne obité na oboch stranáchax píše:to mi nepride ako od kamena to je casto take vylupnute a toto je skor dobite,nenastupoval syn do zadu so sankami?
vpadnuté ako vpadnuté......a čo s tým??? k tomu sa v tom servise nevyjadrili????JuST píše:Ja mam s tym skusenost taku, ze na strane vodica mi to tiez obija a dvere nesedia a su zapustene dnu.
Na druhej strane su dvere trochu von tak ako by mali byt a tam nie je nic poskodene od kamienkov. pripadne odfotim, ale v servise mi povedali ze mam o 2-3 milimetre padnute dvere.
[quote="LIFELIKE"]
ja som na to pozeral tiez,dvere su bud zarovno alebo kusok vonku a nemam nic,niesom fyzik ani nepoznam balistiku ale keby boli dvere zarovno alebo trochu vonku nic by sa nebolo stalo?ved ak to poskodi tak ze vylupne farbu tak to musi mat silu a keby boli dvere zarovno tak by to tam muselo aspon poskrkat aj ked lahko a ja som tam nenasiel asi naznak po skrabanci,no neviem.
ja som na to pozeral tiez,dvere su bud zarovno alebo kusok vonku a nemam nic,niesom fyzik ani nepoznam balistiku ale keby boli dvere zarovno alebo trochu vonku nic by sa nebolo stalo?ved ak to poskodi tak ze vylupne farbu tak to musi mat silu a keby boli dvere zarovno tak by to tam muselo aspon poskrkat aj ked lahko a ja som tam nenasiel asi naznak po skrabanci,no neviem.