prave som kupil Lanosa a chcem sa spytat, ci nemate, alebo ste niekde nevideli nejaky postup ako si zhotovit tajny vypinac.
Diky.
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Pokud to dobře chápu, tak chceš přerušovat přímo kabel k baterii???GHOST píše:Riešenie je jednoduché : stačí si zohnať nejaké 12V relátko dimenzované na vyššie prúdy a zapojiť jeho silové kontakty priamo na prívod z batérie trebárs ešte v kufri a spínacie kontakty si natiahnuť šťavu priamo z batérie. No a ako spínač si môžeš dať aj hociaký jack alebo tlačítko.(podľa fantázie)
No prave preto, lebo je montovany v serii, cize potencionalny zlodej ho pozna a za druhe preto lebo som kupil auto z bazaru a neviem kto vsetko mal v rukach moje kluce (aj ked boli na 100% ochranene a bla bla bla) a do constructu sa mi investovat teraz nechce a rozne paky su aj tak na dve veci.Ardy píše:Ten spinač je dobrá vec v %Skodovke, ale imobolozér to nenahradí. Ten je montovaný do Lanosa v sérií, tak načo ešte spinač?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |