Tankovanie+alarm+žiarovky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Tankovanie+alarm+žiarovky
Ahoj.Som tu novy tak sorry za pripadne blbe otazky.Nedavno som si kupil Nexiu ale nedosiel som na to ako sa tankuje.Pistol mi furt vypina ako keby bola plna nadrz.Este by som rad vedel ci mi nieco nezhori ked dam silnejsie halogenky.Napr.80/100W.A 3.otazka, ako spustim alarm,aby to hulakalo,a ako ho vypnem.Dik za odpovede
Kvety a bonboniery nepijem
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No co se týká tankování, tak je to spíš pumpou. Mě to taky někde dělá, ale většinou ne. Když to dělá problém, mírně pistoli povytáhnu aby tam šlo víc vzduchu a je to,
S těma žárovkama (už se to tu i řešilo) bývá problém ten, ne že by ti něco shořelo, ale tím jak se zahřívají víc, tak vyžíhávají parabolu u světle (alespoň toť můj názor) čili dát to tam můžeš, ale nevím co na to vaše STK, a možná bude potřeba silnější pojistka...(elektrická)
S těma žárovkama (už se to tu i řešilo) bývá problém ten, ne že by ti něco shořelo, ale tím jak se zahřívají víc, tak vyžíhávají parabolu u světle (alespoň toť můj názor) čili dát to tam můžeš, ale nevím co na to vaše STK, a možná bude potřeba silnější pojistka...(elektrická)
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
1) Tankování je prooblém benzinky.
2) Silnější žárovky Ti maximálně lehce ohoří kabely ve světle, jako mě.
3) Alarm - napiš, co máš za typ.
2) Silnější žárovky Ti maximálně lehce ohoří kabely ve světle, jako mě.
3) Alarm - napiš, co máš za typ.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Tankovanie nie je problem benzinky, ale asi nejaky problem v odvzdusneni nadrze. Mne to robi tiez a uz som tankoval aspon na piatich pumpach (3x shell, 2xslovnaft). Robilo mi to inac aj na skodovke, ale tam je system odvzdusnenia iny. Ale kedze tankujem nanajvys 10l (mam lpg takze len doplnam benzin do pol nadrze ked je tam stvrt) tak to neriesim. Ale skontroloval by som stav uhlikoveho filtra (ci je priechodny) a hadicky k nemu a od neho.
1. z vlastnej skúsenosti s tankovaním - mne to robí to isté, ale keď tankovaciu pištol otočím o cca. 180 stupňov, tak to ide v pohode
2. so žiarovkami nemám skúsenosti, aj ja by som potreboval vymeniť, nakoľko nie som s nimi ani ja sspokojný /svietivosť/
3. Meta system by mal mať taký zvláštny okrúhly malý kľúčik /viac hran/ s ktorým sa vypína - zapína alarm na siréne.
2. so žiarovkami nemám skúsenosti, aj ja by som potreboval vymeniť, nakoľko nie som s nimi ani ja sspokojný /svietivosť/
3. Meta system by mal mať taký zvláštny okrúhly malý kľúčik /viac hran/ s ktorým sa vypína - zapína alarm na siréne.
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no je to problem benzinky taky mi to na jedne dela ted tam nejezdim z vice duvodu a na sel je to v poho skousel sem i jiny a taky good, jen ta jedna dela bordel, a pistoli strkam porat stejne.
nerozbijej nic otevri kapotu a snaz se najit sirenu, potom nevim jak central ale alarm obvykle ma ruzne blikani pri otevreni a zavreni centraly obvykle bliknou stejne jak pri otevreni tak pri zavreni a za treti pokud mas jen central tak nekde (obvykle na strese u svetla) bude snimaci senzor
nerozbijej nic otevri kapotu a snaz se najit sirenu, potom nevim jak central ale alarm obvykle ma ruzne blikani pri otevreni a zavreni centraly obvykle bliknou stejne jak pri otevreni tak pri zavreni a za treti pokud mas jen central tak nekde (obvykle na strese u svetla) bude snimaci senzor
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
nic se nestane proto aby sepnul museji byt zavreny dvere, nebo aspon zamacknout spinac na dverich mel by to udelat prave na opak zablokovat alarmem a otevrit klickem a pak by se teprve neco zacalo ditc0re píše:Nechaj otvorene dvere a zavri s dialkovym. Alarm by sa mal aktivovat.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči