Koupě lanosu
Moderátor: Blue Lanos
Koupě lanosu
Chci koupit Lanose 1.3, má prý najeto 90tkm. Jak máte omačkaný volant a pedály po těchto km? Nejsou někde parametry tohoto motoru(Nm, spotřeba), nemůžu to na nikde najít?
- Reklama
-
Mám stejný typ. Nejato 75tis volant, pedály a řadička neznatelně opotřebené. Nevím krouťák, ale myslím cca 120 Nm. Je to spíš na klidnou jízdu. 3el jsem do něj ze 140 koňovýho dvoulitru a napřed jsem byl hodně hodně překvapenej, že to nejede. Teď už jsem si zvykl a moje jízda se změnila na plynulou s minimem rychlých startů a předjíždění. Pokud chceš řádit kup si něco jinýho. Pokud chceš jezdit ve městě je to ideální volba. Spotřeba 100% město cca 8 l/100 km.
Tak Lanos 1.3 už je doma. Je to tedy nějaká nižší verze, má jen posilovač a 2xairbagy. Na 1.3ku to jede docela solidně, snad bude nějaký rok bez problémů sloužit. Ale, chybí tam krytka na předním světlometu, ta co kryje žárovky před vlhkostí a prachem. Nevíte, jestli se dá koupit samostatně, nebo nepasuje tam z nějakého staršího Daewoo(třeba Nexie nebo Racer)?
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
-
Blackjohne dej si tam jinou fotku nekoupil sis predce popelnici
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
myslis to kulate velke sede ja ji mam doma stav seblackjohn píše:Tak Lanos 1.3 už je doma. Je to tedy nějaká nižší verze, má jen posilovač a 2xairbagy. Na 1.3ku to jede docela solidně, snad bude nějaký rok bez problémů sloužit. Ale, chybí tam krytka na předním světlometu, ta co kryje žárovky před vlhkostí a prachem. Nevíte, jestli se dá koupit samostatně, nebo nepasuje tam z nějakého staršího Daewoo(třeba Nexie nebo Racer)?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
krytka se neda sehnat samostatne bohuzel.jedine vrakoviste .a bohuzel neni stejna vubec s nicim.a mozna nekde jednu mam.dala by se poslat jestli mas zajem napis soukromou zpravu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
To lanko není problém mám ho doma jen nejsem schopen ho namontovat do svýho auta už dva roky si přepínám směr proudění ručně pod palubkou vzhledem k tomu že ve všech autech to chodí normálně jen to občas praskne u mě to bohužel funguje asi dvakrát přepnout a pak to zase praskne už sem jednou i rozebral půlku palubky a část topení a vyměnil i ten klikatinec co to ovládá ale bohužel stále je to moc tuhé a to lanko to nevydrží napiš ni SZ s adresou a já ti to pošlu na dobírku není problém