Sportovní výfuk
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ja by som si vybral kvalitnejší výfuk (to skúsený technik odhadne, dajú sa získať aj referencie) menej známej značky alebo neznačkový. Tzv. prefláknuté "značky" bývajú dobré, ale sú hrozne predražené - najmä u nás. Podstatný je tiež rozmer, ale v prípade Nexie asi príliš nehrozí, že by ten výfuk menším vnútornm priemerom obmedzoval výfukové plyny.
- Reklama
herdek filek TO SE NEMŮŽEŠ ZEPTAT BRÁCHY-TOJE JASNÝ -MUSÍŠ SI KOUPIT TAKOVOU PLASTOVOU HADICI JAK SE DÁVÁ DO STUDNĚ ALE NÉ NOVODUR TEN SE ROZEHŘÍVÁ -VYZKOUŠENÝ-NO A MUSÍŠ SI NECHAT ZAČÁTEK CO JSOU SVODY NA TO NANDAT TU HADICI POMOCÍ TÉ PÁJKY NA PLAST A NA DRUHEJ KONEC NALEPÍŠ TEN NOVEJ VÝFUK ---ALE MYSLÍM SI ŽE LEPŠÍ JE DÁT TAM JEN TU KONCOVKU KTEROU KOUPÍŠ NA KAŽDÉ PUMPĚBrainman píše:Panove zpet k tematu, chci si take vyfuk vymenit. Ptam se tedy , jakym zpusobem se resi ty zavesne haky a jak se vyfuk pripojuje ( tedy svar nebo spona). Ony totiz ty univerzaly maji jen takovej malej konec ( resp zacatek)
A TO TEPRVE POLEZOU KONĚ NAHORU
K..A TO ALE BYLO DNESKA TEPLO
ŘEZNÍK
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevim nejdriv vrtulka a ted plastova trubka . Tomu prvnimu jsem moc neveril ale trubku jsem koupil cernou , venkovni prumer 60mm, nasadil na obe strany , stahnul paskama poradne a ta trubka se po 5 minutach roztekla ( resp. se v ni udelala dira) . Tak nevim?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Brainman píše:ale prestali se hadatcubafire píše:jo jinak tu normu jsem si vymyslel, jen kdyby náhodou někdo hledal....
Berte to tak jako prohlaseni pana premiera k neplatnosti voleb podle vyhlasky o topeni...
no a když takhle proběhneme všecky debaty o hovně tak to zase bude HEZKÝ KLIDNÝ FORUM
ŘEZNÍK