Sportovní výfuk

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Zkuste taky olej do ostřikovačů, neničí to tolik gumičky u stěračů a dává to autu takový mladistvý lesk ;-)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

Peter S

Příspěvek od Peter S »

Nečudo, že Ivan a McLaren reagujú ako primitívi - boli prichytení že píšu hovadiny tak to teraz zakrývajú ešte väčšími hlúposťami - stupídny trik...
Aspoň že Milosh múdro mlčí...
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Ještě taky odborníci (kteří se nenachází v autoservisech) doporučují pro lepší chlazení cukrem posíleného motoru nalét 2-4 litry slané vody do oleje. Takže motor bude chlazen ne jen chladicím okruhem, ale i olejovým. 50% úspora motoru, protože se nebude vyhřívat. :lol:
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Peter S

Příspěvek od Peter S »

V servisoch sa nachádzajú aj dobrí odborníci NA OPRAVY, ale je tam aj veľa vymieňačov, ktorí jednoducho vymieňajú diely a o opravách veľa nevedia...
Ale máloktorý z nich rozumie teórii motorov alebo fyzikálnej podstate dejov v motore - teda okrem základov. Ak takému mechanikovi poviete niečo z teórie motorov, čumia ako Ivan s Mc LArenom na šporotvý výfuk zvyšujúci výkon... :lol: :lol: :lol:
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

A já myslel, že to bude diskuze k tématu. :?
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Peter S
Proč musíš stále rýpat a rozdmýchávat nějaké hádky? Baví Tě to? Každý máte prostě jiné názory. Ty píšeš, co podle fyzikálních zákonů "musí fungovat" a kluci Ti odpovídají co mají vyzkoušeno. Na tomto fóru se nesnaž zbytečně někoho nachytat na hruškách. Nemuselo by se ti to zrovna vyplatit. Uvědom si, že stejně jako nemusí být nejpřesnější informace od JRD, nebo Ivana, nemus být právě tak přesné od Tebe. Osobně bych věřil Ivanovi víc než Tobě, protože má všechno odzkoušené a co se týká nexie, snad není kout, kde by se nedíval. JRD moc neznám, ale vím a čítávám tady jeho příspěvky a je to jeden z nemnoha lidí, kteří se snaží vždy pomoci a poradit. A taky vždy docela odborně. Ty jsi tu zatím předvedl jen odbornost v napadání a hádání. To nemá s technikou nic společné, takže pokud chceš být frajer přes výkon, nic ti nebrání. Makej na autě a pak až budeš mít nějaké výsledky a měření, pak se můžeš hádat. Zatím pořád mluvíš jen o teoretických hodnotách!!! :evil:
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Peter S píše:Nečudo, že Ivan a McLaren reagujú ako primitívi - boli prichytení že píšu hovadiny tak to teraz zakrývajú ešte väčšími hlúposťami - stupídny trik...
Aspoň že Milosh múdro mlčí...
Kolego, jestli si potřebuješ léčit svoje komplexy, tak to prosímtě dělej na jiném foru. Díky!

Nexia forum není forum, kde bychom se nazývali primitivy a nazývali naše příspěvky jako stupidní triky :evil:

Nexia² project

Habron

Příspěvek od Habron »

Byl jsem teď pár dní na dovolené a koukám, že se to tady teda pěkně rozjelo. Dalo mi docela slušnou práci to přečíst.

Ale teď k tématu, pánové, ať si tam PeterS namontuje ty věci, co si tam chce namontovat, a pak sám osobně může poznat, kdo že vlastně tahá peníze z kapes.

BTW. taky jsem si po namontování otevřeného filtru myslel, že mám aspoň o deset ježků pod kapotou více, ale jak jsem s tím čím dál více jezdil, tak moje nadšení postupně uvadalo ;)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tak s jídlem roste chuť, to je stará známá věc... já se přistihávám při myšlenkách, že už mi nestačí těch 180 koní :lol:

Nexia² project

Peter S

Příspěvek od Peter S »

Ivan,
tak si v kľude prečítaj tie tvoje reakcie, podobne ako McLarena a iné a možno prídeš na to, že to boli fakt primitívne a stupídne triky...A nevyskakuj hneď ako zakomplexovaný puberťák, primitívom som ťa nenazval - aspoň poriadne čítaj.
Jednoducho si plácol blbosť a spolu s tebou všetci ktorí tvrdili že športový výfuk nezvyšuje výkon - pretože každému začiatočníkovi musí už z princípu byť jasný opak...
A stále nikto nemá odvahu chlapsky to priznať , namiesto toho sa oháňaš tým , čo všetko si už na Nexii vyskušal. Ale to tebe ani nikomu inému to nie je nič platné v prípade, že trváš na takej hlúposti. Tým predsa len zhadzuješ ten kus rachoty, čo si na tej káre urobil.
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Klid Ivane, klid! :lol: :lol:
peco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peco »

Peter S píše:Ivan,
tak si v kľude prečítaj tie tvoje reakcie, podobne ako McLarena a iné a možno prídeš na to, že to boli fakt primitívne a stupídne triky...A nevyskakuj hneď ako zakomplexovaný puberťák, primitívom som ťa nenazval - aspoň poriadne čítaj.
Jednoducho si plácol blbosť a spolu s tebou všetci ktorí tvrdili že športový výfuk nezvyšuje výkon - pretože každému začiatočníkovi musí už z princípu byť jasný opak...
A stále nikto nemá odvahu chlapsky to priznať , namiesto toho sa oháňaš tým , čo všetko si už na Nexii vyskušal. Ale to tebe ani nikomu inému to nie je nič platné v prípade, že trváš na takej hlúposti. Tým predsa len zhadzuješ ten kus rachoty, čo si na tej káre urobil.

PETER S:

prosim ta, preco sa vyhybas odpovediam na otazky
1) kde robis
2) kolko mas rokov
3) a kolko rocnu prax v oblasti automobilov mas
4)ake vlastnis auto
5)ake upravy si na aute spravil
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Peter S píše:A nevyskakuj hneď ako zakomplexovaný puberťák, primitívom som ťa nenazval - aspoň poriadne čítaj.
Evidentně ani nevíš, co píšeš.
Peter S píše: ... Jednoducho si plácol blbosť a spolu s tebou všetci ktorí tvrdili že športový výfuk nezvyšuje výkon.
Za svým názorem si stojím. Až mi ukážeš grafy z brzdy, jak univerzální sporotvní tlumiče zvyšují výkon, pak se budeme o něčem bavit!
Peter S píše: ... Tým predsa len zhadzuješ ten kus rachoty, čo si na tej káre urobil.
Když myslíš.

Už se k Tvým příspěvkům nebudu dále vyjadřovat. Vystupuješ jako někdo, kdo sežral všechnu moudrost, urážíš členy Nexia clubu a chováš se jako hulvát. Tečka.

Nexia² project

mino

Příspěvek od mino »

A ešte raz bodka. :lol: Veru kašlite už na tie veci, lebo aj podľa mňa športový výfuk zvýši výkon o min 20-30 PS, ale len v takom prípade keď bude v saní vrtuľka ktorá tam tlačí vzduch. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Toto je totálna recesia.
Škoda Roomster TSI
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Ja myslím, že by se o tom dalo rozumně bavit. Ale už mám strach něco napsat, aby tu jistý člověk hned zuřivě neprotláčel svoje pravdy. Nejspíš začnu otravovat přes SZ. :?
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“