VOLBY 2006 ČR
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
JJ bude to tady asi ještě dost drsný!!! Ještě, že jsme v NATO
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Ono Paroubek, potažmo ČSSD také nepoužívala příliš čistých metod. Nedělám si iluze, že ODS je kdovíjak čistá, ale to, že JEN ODS dělala špinavosti, to ne.....Vojta píše:Můj poslední příspěvek na toto téma (a na politiku už kašlu).
Nesouhlasím s Paroubkem, když přirovnal letošní volby s r. 1948. Podle mě volby proběhly regulérně, ale volební kampaň v posledních dnech ze strany ODS byla jednoznačně ŠPINAVOST!!! A s těmito lidmi já nechci mít nic společného.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Opakuji, co jsem tady už napsal. Pravice pořád straší rudým morem, ale když mohla KSČ(M) jako stranu zakázat, byla vpodstatě proti. Přišla by o oblíbeného strašáka a všichni voliči komunistů by přešli k ČSSD jako jediné levicové straně, což by pro pravici byla katastrofa. Představte si, žy by letos měla ČSSD 50% hlasů - přidali by se k nim KDU (ti jdou s každým jak děvka - promiňte mi ten výraz) a byla by nádherná většinová koalice bez jakéhokoli handrkování.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Já bych taky nezakazoval KSČM ani žádnou jinou partaj...třeba různí neonacisti by klidně mohli mít stranu...proč ne...
Stejně se tím zakáže jenom strana, ale lidi zůstanou ti samí akorát v jinejch barvách...
Mimochodem ODS tím svým postojem ke komunistům klofla celkem dost hlasů...spousta lidí na to slyší a bojí se komunistů...
A ČSSD je jim bohužel začíná pod Paroubkovým vedením tak trochu podobat...
Stejně se tím zakáže jenom strana, ale lidi zůstanou ti samí akorát v jinejch barvách...
Mimochodem ODS tím svým postojem ke komunistům klofla celkem dost hlasů...spousta lidí na to slyší a bojí se komunistů...
A ČSSD je jim bohužel začíná pod Paroubkovým vedením tak trochu podobat...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Máš pravdu, přesně jak říkáš. Když mohli tak to neudělali a teď s nima jen straší (podle mě zbytečně).Oněgin píše:Opakuji, co jsem tady už napsal. Pravice pořád straší rudým morem, ale když mohla KSČ(M) jako stranu zakázat, byla vpodstatě proti. Přišla by o oblíbeného strašáka a všichni voliči komunistů by přešli k ČSSD jako jediné levicové straně, což by pro pravici byla katastrofa. Představte si, žy by letos měla ČSSD 50% hlasů - přidali by se k nim KDU (ti jdou s každým jak děvka - promiňte mi ten výraz) a byla by nádherná většinová koalice bez jakéhokoli handrkování.
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
A ČSSD je jim bohužel začíná pod Paroubkovým vedením tak trochu podobat...[/quote]
JJ, kdyby se blížili více středu, jako dříve, měli by daleko více voličů. Navíc je potvrzeno, že voliči ČSSD jsou nejméně ukáznění a mj. kvůli příklonu ke komunistům pěkných pár z nich volilo zelené.
JJ, kdyby se blížili více středu, jako dříve, měli by daleko více voličů. Navíc je potvrzeno, že voliči ČSSD jsou nejméně ukáznění a mj. kvůli příklonu ke komunistům pěkných pár z nich volilo zelené.
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem psal o jablkach a hruskach, tak uz to zacina Pan nejvyssi ekonom, prezident samojediny prohlasil ze Sto na straně jedné není rovnocenné se stovkou na straně druhé, protože tu druhou stovku vidím jako 74:26 a v tom okamžiku to považuji za jinou stovku než tu první. Very jokly . Jednou uz takhle zacal pocitat a dotahl to k balickum opatreni
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Nevím, jak by to dopadlo, faktem ale je, že zůstaly jen utáhnuté opasky u většiny a Krejčířovi slušná vila.PavelZ píše:Podle mne jedna z nejvetsich chyb posledni doby je to, ze tehdejsi vlada nedostala sanci "balicky" dotahnout do konce. Myslim, ze kdyby tomu tak bylo, tak uz se ted mame o poznani lip.Brainman píše: Jednou uz takhle zacal pocitat a dotahl to k balickum opatreni
Já to moc jokly nevidím. Paroubek snad nejdřív prohlašoval, že s komunisty spolupracovat nebudou a pak najednou tvrdil, že mají sto křesel... Takže pokud ty vidíš těch 74:26 opravdu jako stovku, tak to zcela zřetelně vidíš jako otevřenou spolupráci ČSSD a KSČM .Brainman píše:jak jsem psal o jablkach a hruskach, tak uz to zacina Pan nejvyssi ekonom, prezident samojediny prohlasil ze Sto na straně jedné není rovnocenné se stovkou na straně druhé, protože tu druhou stovku vidím jako 74:26 a v tom okamžiku to považuji za jinou stovku než tu první. Very jokly . Jednou uz takhle zacal pocitat a dotahl to k balickum opatreni
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Taky je fajn jak se tvrdí že levice i pravice maji stejnej počet křesel.... Bohužel "nadlidi" si neuměj připustit, že 50% chce levici ale pravici zdaleka ne páč těch zbylejch 50% má pravice + střed dohromady ! Taky důležitej fakt a neměl by se přehlížet.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Krtku pocitej nejdriv , levice i pravice ma sice 50% mandatu, ale z tech, co prisli k volbam a jimi volena strana se dostal do parlamentu cca 52% volilo pravici a 48% levici (o tom kdo je stred ci ne, se da diskutovat, mozna je lepsi rikat, ze 52% bylo spis napravo od stredu, 48% spis nalevo od stredu). O tech, co nevolili, se nema cenu bavit, tem je to jedno. To, ze je to v parlamentu pul na pul je jen dusledek naseho volebniho systemu.Krtek píše:Taky je fajn jak se tvrdí že levice i pravice maji stejnej počet křesel.... Bohužel "nadlidi" si neuměj připustit, že 50% chce levici ale pravici zdaleka ne páč těch zbylejch 50% má pravice + střed dohromady ! Taky důležitej fakt a neměl by se přehlížet.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
zajímavej výpočet. Kalousek vyřvává x let jakej je středovej ideální komnpromis a zelenní ve všech státech jsou středolevice né-li čistě levicová strana. Ach jo...PavelZ píše:Krtku pocitej nejdriv , levice i pravice ma sice 50% mandatu, ale z tech, co prisli k volbam a jimi volena strana se dostal do parlamentu cca 52% volilo pravici a 48% levici (o tom kdo je stred ci ne, se da diskutovat, mozna je lepsi rikat, ze 52% bylo spis napravo od stredu, 48% spis nalevo od stredu). O tech, co nevolili, se nema cenu bavit, tem je to jedno. To, ze je to v parlamentu pul na pul je jen dusledek naseho volebniho systemu.Krtek píše:Taky je fajn jak se tvrdí že levice i pravice maji stejnej počet křesel.... Bohužel "nadlidi" si neuměj připustit, že 50% chce levici ale pravici zdaleka ne páč těch zbylejch 50% má pravice + střed dohromady ! Taky důležitej fakt a neměl by se přehlížet.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram