Moje socdemáký povolební...

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Moje socdemáký povolební...

Příspěvek od Krtek »

Takže to dopadlo jak to dopadlo. Jakožto socdemák a odpůrce moci peněz doufam, že Paroubka, Sobotku, Bublana, Husáka a další zavřou až zčernaj. Překvapivý ode mně ? Už jsem viděl ten Paroubkovo projev a zas tak hroznej nebyl, ten s mar´tanama byl lepší. Takovej má občas každej politik, akorát Klaus s Topolánkem by to asi neudejchali.
Proč ale chci aby je zavřeli ? Volby sice proběhly ale byly ovlivněný několika (podle mně) nepodloženejma a vymyšlenejma fámama. Proto doufam, že ODS sestaví pořádnou vládu, vyšetří a PRÁŽE to co tu jedinej poctivej policajt v čechách před volbama začal roztrubovat (leč důkazy nedodal žádný) a pozavírá představitele ČSSD vč. pana Kočky a spol.
Jestli se to nenstane, (což si myslim) budu považovat volby za zmanipulovaný. Paroubek furt chtěl důkazy a né aby se tejden po volbách ukázalo že zas někdo něco fantazíruje. Teď už se nebude moct ODS vymlouvat na manipulaci s vyšetřovánim. Neobvińuju z ničeho samotnou ODS, tady je jedno kdo si co zaplatí, viz onehdá plakáty s Kalouskem a byli to Blabínovci.
Je to jako před časem s Grosem. Jedinej cíl byl dostat ho z premiérskýho křesla. Jak jsem furt řikal, o žádnej restnej čin nikdy nikomu nešlo. Prostě někdo viděl šanci a využil jí. Pokud by to tak nebylo, očekával bych že ty nestranný média, poslanci všech slušnejch stran budou tlačit na policajty aby to vyšetřili... jenže jak Standa odešel, umlklo to a proč se třeba pan Tlustý, Kalousek, Langer neptali jak to vypadá s vyšetřovánim, proč pisálek kterej neumí počítat a chlubí se tim v novinách nesleduje případ Grosovo bytu ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Reklama

Docent

Příspěvek od Docent »

Důkazy nejsou... To je celkem překvapivý, že si nikdo nic nezapisuje, nefotí a nenatáčí, že? Když jsem dělali jistou nabídku pro jisté město, řekl nám šéf "přihoďte na to 15%, tam je zastupitelstvo nenažraný"... A představ si, jenom nám to řekl, nedal nám to písemně... A dost pochybuju o tom, že si těch 15% navíc, co mezi zastupitelstvo rozděloval, nechal od nich podepsat... Takže důkazy nejsou, ale možná stačí myslet - máš dojem, že si tajemnice Městského úřadu našetří ze svého platu na diamantovou "bižuterii"?
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Docent píše:Důkazy nejsou... To je celkem překvapivý, že si nikdo nic nezapisuje, nefotí a nenatáčí, že? Když jsem dělali jistou nabídku pro jisté město, řekl nám šéf "přihoďte na to 15%, tam je zastupitelstvo nenažraný"... A představ si, jenom nám to řekl, nedal nám to písemně... A dost pochybuju o tom, že si těch 15% navíc, co mezi zastupitelstvo rozděloval, nechal od nich podepsat... Takže důkazy nejsou, ale možná stačí myslet - máš dojem, že si tajemnice Městského úřadu našetří ze svého platu na diamantovou "bižuterii"?
Jo Docente souhlas.... Ty něco řikáš, já můžu o ledsčems pohovořit jenže... nemáme důkzy a nesnažíme se tim nějak zmanipulovat volby. Pokud bych měl důkazy tak je předložim, podam žaloby a neargumentuju jenom JPPčkama.
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Peníze hýbou světem - hlavně u nás. Vždyť si vemte jen blbý fotbal. Nikdo, nikdy nic. A jsou zpátky.
V politice se nejvíc pakujou lobisti - ti tahají za provázky. A politici berou, berou ...... a jakoby neberou.
Jednoho známého nechali hledat Interpolem pro podezření z falešné směnky na 30.000,-Kč (třicet tisíc korun)!!!! Na Novém Zélandu, kde byl pracovat, byl zatčen a strávil ve věznici asi týden. A ti, u kterých jsou prokázány milióny, jsou na svobodě.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Jak sliyšim slovo lobista tak se mi otevírá kudla v kapse a ježej se mi chlupy i na p...li
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Slova lobbovat a uplácet jsou asi ve stejném poměru jako tunelovat a rozkrádat.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“