VOLBY 2006 ČR
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Jak to dopadne?
Celou dobu sleduji úvahy,rozvahy,a také různorodost názorů a to přeci jde.
Je 19hod.ale nic není chlapci ještě rozhodnuté, nechejme se překvapit ale
věřme že hlas, který ta či ona strana dostala bude rozhodující...aha už je
vše jasné - modrý směr to vyhrál !!!!!Zrovna sleduji v telce výsledky.
Komu to nevyšlo - nebudte zklamáni, lacinější chleba nebude a pivo také ne s pozdravem - penzista Vazoun.
Je 19hod.ale nic není chlapci ještě rozhodnuté, nechejme se překvapit ale
věřme že hlas, který ta či ona strana dostala bude rozhodující...aha už je
vše jasné - modrý směr to vyhrál !!!!!Zrovna sleduji v telce výsledky.
Komu to nevyšlo - nebudte zklamáni, lacinější chleba nebude a pivo také ne s pozdravem - penzista Vazoun.
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No když někdo chce volit "lidi" jako je Železný tak Parubek s náma a zlý pryč. takový voliče bych rovnou střílel. Ale jo, když nám 10 miliard bylo málo....
Já volil socany páč vidim co provedla ta ZASRANÁ ODSka s nemocnicema v Příbrami (ze 2 funkčních je jedna napůl, zadlužená a opravuje jí firma napojená kdo ví kam). Jenom doufam, že se za ty socany nebudu po volbách stydět a nebudu muset svoje stanovisko k nim přehodnotit.
Já volil socany páč vidim co provedla ta ZASRANÁ ODSka s nemocnicema v Příbrami (ze 2 funkčních je jedna napůl, zadlužená a opravuje jí firma napojená kdo ví kam). Jenom doufam, že se za ty socany nebudu po volbách stydět a nebudu muset svoje stanovisko k nim přehodnotit.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
No to bude...snad stihnu dostudovat než mě ze školy vykopnou pro nevyhovující kádrovej profil a za to že jsem nevolil rudýIwoš píše:Bude legrace
Krtek: Železný naštěstí nedostal skoro žádný hlasy, takže snad už konečně dá pokoj...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- martin
- Kontaktovat uživatele:
Stydet by ses mel za parouka, zes volil socany to je v poradku , ale to co predvadi paroubek to je teda hnus . Ze zrovna von mluvi o dnesku jako o roku 1948. Vsem je jasny ze chce vladnout s komancema. Jeho kanpan byla od zacatku o tom jak to bude s ODS spatny, tak co mluvi o stvavej kampani proti nemu. V tej neferovosti si muzou podat ruku vsichni bez rozdilu stran.Krtek píše:No když někdo chce volit "lidi" jako je Železný tak Parubek s náma a zlý pryč. takový voliče bych rovnou střílel. Ale jo, když nám 10 miliard bylo málo....
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
Taky mám podobný pocitVojta píše:Mám nepříjemný pocit, že tohle téma tady ještě dlouho zůstane.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
www.aktualne.cz a projev PAROUBKA, vzdyt to je normalni HITLER !!!
Takto vypada clovek co neumi prohravat, ted se bude za kazdou cenu snazit zpochybnit volby atd... proste on si nedovede pripustit ze prohral, ale jak vidim nekteri jste radi pod vedenim FUHRERA
Takto vypada clovek co neumi prohravat, ted se bude za kazdou cenu snazit zpochybnit volby atd... proste on si nedovede pripustit ze prohral, ale jak vidim nekteri jste radi pod vedenim FUHRERA
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To bude ještě všude opravdu na dlouho a velice zajímavý, řekl bych až komický!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Tak jsem se koukal na Otázky Václava Moravce a musím konstatovat, že jak Bursíka nemusím, tak jako jedinej mluvil rozumně. Podle mě by bylo jediným řešením kopnout špičky obou největších konkurentů do pozadí (myslím vždy tak tři-čtyři) a ten zbytek už by se snad domluvil. Takový typy jako Paroubek, Topolánek, Škromach, Tlustý, Sobotka, Němcová - to opravdu nemusím. A teď už se na ulicích zase může skandovat: Kdo za to může.....