Kontrolka zapnutia bezcečnostneho pásu

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
skino
Kontaktovat uživatele:

Kontrolka zapnutia bezcečnostneho pásu

Příspěvek od skino »

Zdravim.Chcem sa spitat či mi nevie niekto poradiť.Nesvieti mi kontrolka zapnutia pasu.Rozobral som pristrojovku a žiarovka je dobra,ale prud tam nedochadza.Poradte. ;)
Reklama

conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Me to taky nesviti :cry: , jen to pipa, ale nevim jestli je zapojena seriove, protoze v nanualu to pisou tak ze to je jen v nekterych vybavach , neboco.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontrolka zapnutia bezcečnostneho pásu

Příspěvek od Slavek »

skino píše:Zdravim.Chcem sa spitat či mi nevie niekto poradiť.Nesvieti mi kontrolka zapnutia pasu.Rozobral som pristrojovku a žiarovka je dobra,ale prud tam nedochadza.Poradte. ;)

zkontroluj kabely v pasech
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

Odporucam pozriet sa na kabel pod sedadlom(ten vodic vychadza z podlahy a cez taky biely konektor sa spaja s vodicom ktory je pripevneny stahovacim pasikom k spodnej casti sedadla). Presnejsie sa zameraj na ten vodic ktory je pripevneny k sedadlu a ide uz priamo do mechanizmu bezp.pasu. Ja som mal napriklad oba vodice co prechadzaju do pasov pretrhnute, ale pritom ten cierny obal v ktorom su bol cely... Asi pri posune sedadla vpred a vzad sa kable pretrhli :D .
Alebo mozes to spravit aj tak ze ten biely konektor rozpojis a premeras ho s kontaktami ktore su v tom bezp.mechanizme ci je niektory z nich preruseny... Dufam ze som to pochopitelne vysvetlil... :D
Naposledy upravil(a) Sato dne pát čer 02, 2006 15:17, celkem upraveno 1 x.
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Sato píše:Odporucam pozriet sa na kabel pod sedadlom(ten vodic vychadza z podlahy a cez taky biely konektor sa spaja s vodicom ktory je pripevneny stahovacim pasikom k spodnej casti sedadla). Presnejsie sa zameraj na ten vodic ktory je pripevneny k sedadlu a ide uz priamo do mechanizmu bezp.pasu. Ja som mal napriklad oba vodice co prechadzaju do pasov pretrhnute, ale pritom ten cierny obal v ktorom su bol cely... Asi pri posune sedadla vpred a vzad sa kable pretrhli :D .
Hmmm, stejný problém, tj. nesvítí konrolka pásů, mám u Sedana Nubi....Je to stejné jako u Espera? Myslím kabel pod sedadlem řidiče?
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
skino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skino »

dakujem ale moze to byt pretrhnute ked mne pas pipa ze nieje zapnuty,len nesvieti.dik
Daewoo espero 1.5DOHC,full,elektróny,LPG,krídlo,MP3,folie,podlžky
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

skino píše:dakujem ale moze to byt pretrhnute ked mne pas pipa ze nieje zapnuty,len nesvieti.dik
Tak to si mal napisat skor :roll: .
Myslel som si ze ti to ani nepipa... Tak potom neviem kde bude problem :cry: .
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“