VOLBY 2006 ČR

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Koho budete volit?

ODS
13
52%
ČSSD (KSČSSD)
3
12%
KSČM
3
12%
KDU-ČSL
1
4%
ZELENÝ
2
8%
jiný
1
4%
nejdu volit, je mi to jedno (ale pak budu nadavat na ty co vyhrali...)
2
8%

Celkem hlasů: 25

Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Nejsem ani tak zvědavej kdo vyhraje volby, ale jak se složí koalice. Dost by mě překvapilo, kdyby KDU-ČSL byla v opozici. :shock:
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Reklama

Habron

Příspěvek od Habron »

milosh píše:
djpsx píše:Docela by mě zajímaly názory Miloshe a Ivana...můžete kluci vyjádřit svůj názor?
ja myslim ze i kdyz budu mluvit za Ivana - jsme oba pro ODS ;)

Rozumná odpověď.
Richard

Příspěvek od Richard »

Marně hledám ve volebních lístcích "kačera Donalda" toho bych s chutí volil, aby byla změna. Ono chlubení výkonem ekonomiky za posledních "x" let je dle mě úplně mimo. Ekonomika by rostla stejně i kdyby vládl zmiňovaný "Donald Duck" ! :evil: Ale udržet, eventuálně i zvýšit ekonomický růst naší země, to chce odvahu provést opravdu nezbytné změny v oblasti daní, zdravotnictví a důchodů. I když se blížím (alespoň v to doufám, důchodového věku) je mi jasné, že současný systém nemůže dlouho vydržet. A velmi mě mrzí, že současná vláda za celých 8 let vládnutí nenašla odvahu něco v tomto směru udělat. ODS mě nasr*la tím, že když byla vůle občanů, utáhnout si opasky (rok 1990-94) v krátkozraké obavě před volebním výsledkem neudělala nezbytné změny (nájemné, vlastnická práva, daně, důchody, zdravotnictví, DPH atd.) a navíc ještě před 8 lety svou opoziční smlouvou. Ale výkonná moc vyžaduje i nepopulární opatření a ty od současné vlády nevidím. Cítím, že zadlužuji své děti a odsuzuji je k placení úroků (v současné době asi 40 mld. ročně) na dobu nejméně 100 let - včera jsem se dozvěděl od p. Paroubka, že dluhy státu se nemusí platit. Vítám toto oznámení a beru si hypotéku aspoň na 1 mld. Kč. ˇUroky nějak zaplatím a tu 1 mld. už nikdo neuvidí :lol: :lol: :lol: Mám jen jeden problém, nikdo mi tu 1 mld. nechce půjčit! :lol: asi se budu muset zeptat současných poliků, jak na to???? A budu :D :D :D

Ještě jednou prosím všechny, kdo tohle čtou, aby přišli k volbám a zvolili alespoň toho Donalda Ducka :lol: :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Richard napsal jednu krutou pravdu: V době krátce po revoluci udělali naši představitelé (nejen ODS, jeli v tom všichni) zásadní chybu, když Klausovi, jako ministru financí, nepovolili pokračovaní reforem. Jasně, bylo by tehdy hůř, ale lidi by to tehdy brali a počítali s tím. Dnes už bychom byli za vodou. Jenže všechno zůstalo na půl cesty, co se nesprivatizovalo, tak se rozkradlo.
Jsem už dost starej na to, abych věřil předvolebním slibům kterékoliv strany. Jsem přesvědčený, že líp nebude. Dobře se bude mít zase jen ta skupina lidí, co se má dobře teď. Amen.
P.S. A k volbám jdu.
Cross

Příspěvek od Cross »

Tak necelych sedm hodin a oteviraji se volebni mistnosti.
Pokazde jsem zatim volil ODS a u toho zustanu i tentokrat.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Tak hlavně ať ty volby ve zdraví přežijem a ať už konečně zmizí ty xichty z billboardů, protože ty mě serou napříč celým politickým spektrem :twisted:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Tak nám to dneska začíná a zítra končí :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
milosh

Příspěvek od milosh »

Tak ja uz mam splneno, ucast byla celkem hojna, skoro sem i cekal u urny :D U nas v UL jiste vyhrajou socani, bo tady meli sakra velkou kampan, ale celkove verim ve vyhru modrych ptaku :lol: 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh

Příspěvek od milosh »

Prevzato z jednoho tuning fora :lol:

Kód: Vybrat vše

Ostatne tento rok jdu poprve v zivote volit, nikdy sem nemel duvod ale tentokrat mam.. to prase s bradavici co to ted vede musi odejit.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Taky jsem splnil své právo.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Ivan píše:Taky jsem splnil své právo.
Já užiju také svého práva a volit nepudu. A po volbách nadávat nebudu, až podle geniálních nápadů další vlády. :D
milosh

Příspěvek od milosh »

Iwoš píše:
Já užiju také svého práva a volit nepudu. A po volbách nadávat nebudu, až podle geniálních nápadů další vlády. :D
to ses jak ta cikanka co byla v 18H na ct1, ptali se ji esli pujde volit a ona ze ne, ze ani pred rokem nesla :lol:
ppp

Příspěvek od ppp »

IMHO najvacsiu chybu robi ten kto je presvedceny o tom ze sa nemyli ;)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Nevím, kdo přišel na ten "skvělý" nápad tady zjišťovat, jaké je voličské složení uživatelů fóra, ale myslím si, že to nebylo příliš šťastné.
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

milosh píše:
Iwoš píše:
to ses jak ta cikanka co byla v 18H na ct1, ptali se ji esli pujde volit a ona ze ne, ze ani pred rokem nesla :lol:
Nechápu :oops: :oops: :oops:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“