A jak se Ti libi barevna kombinace??? Jde to???Ondras píše:Paráda! Vidím, že sis nechal stříknout i plastík okolo budíků. Airbag už ti nesvítí, nebo máš vyplé zapalování? Lakovalo se krom toho ještě něco (konzole šaltru, kliky atp...) ?
Lakování palubovky
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe můžu říct že se mi líbí Tvuj i Uragán Mates . Když vás tak kluci sleduju, skoro lituju že si nebudu moc Nubiru nějak podobně vylepšitRobert píše:A jak se Ti libi barevna kombinace??? Jde to???Ondras píše:Paráda! Vidím, že sis nechal stříknout i plastík okolo budíků. Airbag už ti nesvítí, nebo máš vyplé zapalování? Lakovalo se krom toho ještě něco (konzole šaltru, kliky atp...) ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
nejak jsem nestihl sledovat situaci s auty u tebe doma, ale proc bys nemohl?Krtek píše:Za sebe můžu říct že se mi líbí Tvuj i Uragán Mates . Když vás tak kluci sleduju, skoro lituju že si nebudu moc Nubiru nějak podobně vylepšitRobert píše:A jak se Ti libi barevna kombinace??? Jde to???Ondras píše:Paráda! Vidím, že sis nechal stříknout i plastík okolo budíků. Airbag už ti nesvítí, nebo máš vyplé zapalování? Lakovalo se krom toho ještě něco (konzole šaltru, kliky atp...) ?
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukni do Nubirácký galerie a moje fotky interieru. Na Nubiře už neni co upravovat. Střední panel je stříbrnej a kolem dokola "dřevěnej" pruh. Nevim co by se dalo vylepšit. Já si tam dal akorát panýlek s teploměrem a spínačem na vyhřejvanou sedačku místo kaslíku pod rádiem, nabarvil sem si znak na volantu a 2 paprsky a schéma na fofrklacku na stříbrno a je to podle mně dokonalýjakub píše:nejak jsem nestihl sledovat situaci s auty u tebe doma, ale proc bys nemohl?Krtek píše:Za sebe můžu říct že se mi líbí Tvuj i Uragán Mates . Když vás tak kluci sleduju, skoro lituju že si nebudu moc Nubiru nějak podobně vylepšitRobert píše: A jak se Ti libi barevna kombinace??? Jde to???
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
mno, ale z tech fotek bych rekl, ze neni proc litovat - calouneni je, stredovy panel taky ok, volant je pekny (a koukam, ze se daewoo neodnaucilo "tlacitkovou" sirenu/klakson)Krtek píše:Tak koukni do Nubirácký galerie a moje fotky interieru. Na Nubiře už neni co upravovat. Střední panel je stříbrnej a kolem dokola "dřevěnej" pruh. Nevim co by se dalo vylepšit. Já si tam dal akorát panýlek s teploměrem a spínačem na vyhřejvanou sedačku místo kaslíku pod rádiem, nabarvil sem si znak na volantu a 2 paprsky a schéma na fofrklacku na stříbrno a je to podle mně dokonalýjakub píše:nejak jsem nestihl sledovat situaci s auty u tebe doma, ale proc bys nemohl?
nicmene nic ti nebrani hodit to cely do jinyho odstinu, s citem nalakovat i doplnky (kliky apod.), samo, pokud mas calouneni ne z plastu, ale nejaka textilie, tak to bude tezsi ...
zainvestuj nizkoprofilovy kola, sniz podvozek, ... moznosti jak utratit nehoraznou sumu penez je na aute vlastne nekonecne
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No já zatim o tuningu neuvažuju. Nový Daewa jsou fakt pěkný a nepotřebujou změnu. Nebudou očuměný ani za pár let. Tunit to budu časem při výměně spotřebek. Kola tam mam 195/50R15 (Michelin), předepsaný jsou vyšší ale moc drahý. Jsou taky v Nubirácký fotogalerii. Až zrezne vejfuk (tak ty 3-5let) pořídim ladák, až odejdou tlumiče (asi 100tis km) tak pořídim sportovnější i s pružinama. Interiér mně nadchnul na první pohled proto ho měnit nehodlam ale když vidim vaše matesy , sdílim vaší radost . Kliky tam nemam Kupuju auta "beu švihadel". No příští rok bude mladá mít snad taky Matesa tak si snad budu mít s čim hrát i jájakub píše:mno, ale z tech fotek bych rekl, ze neni proc litovat - calouneni je, stredovy panel taky ok, volant je pekny (a koukam, ze se daewoo neodnaucilo "tlacitkovou" sirenu/klakson)Krtek píše:Tak koukni do Nubirácký galerie a moje fotky interieru. Na Nubiře už neni co upravovat. Střední panel je stříbrnej a kolem dokola "dřevěnej" pruh. Nevim co by se dalo vylepšit. Já si tam dal akorát panýlek s teploměrem a spínačem na vyhřejvanou sedačku místo kaslíku pod rádiem, nabarvil sem si znak na volantu a 2 paprsky a schéma na fofrklacku na stříbrno a je to podle mně dokonalýjakub píše:nejak jsem nestihl sledovat situaci s auty u tebe doma, ale proc bys nemohl?
nicmene nic ti nebrani hodit to cely do jinyho odstinu, s citem nalakovat i doplnky (kliky apod.), samo, pokud mas calouneni ne z plastu, ale nejaka textilie, tak to bude tezsi ...
zainvestuj nizkoprofilovy kola, sniz podvozek, ... moznosti jak utratit nehoraznou sumu penez je na aute vlastne nekonecne
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
vzdy je co menitKrtek píše:No já zatim o tuningu neuvažuju. Nový Daewa jsou fakt pěkný a nepotřebujou změnu.
Krtek píše:Nebudou očuměný ani za pár let.
ale tak jo, tak my holt na tebe pockameKrtek píše:Tunit ... tak pořídim sportovnější i s pružinama.
cimpak zevnitr oteviras dvere?Krtek píše:Kliky tam nemam Kupuju auta "beu švihadel".
Jenom aby si nevzala viki za vzor a nesla do uprav sama . Musis zautocit jako prvni,Krtek píše:No příští rok bude mladá mít snad taky Matesa tak si snad budu mít s čim hrát i já
- dej ji dovnitr celkovy bezpecnostni ram (to se ji bude dobre nastupovat ),
- dvere na odskoky,
- vzadu vyhodit sedacky (nebude moct vozit kamaradky, delat v aute prasarny a hlavne kdyz uvidi tu neprakticnost, nebude premyslet nad rodinou )
- nainstaluj automaticky hasici system a vysvetli jeho funkcnost (jednou dvakrat at si zkusi auto uhasit ...)
pak ti to auto daruje
-
- Kontaktovat uživatele:
JJ, stříbrná je taková klasika. Barva mého ani tvého auta nejsou moc vhodné pro použití v interiéru, takže tam musí přijít neutrální stříbrná nebo bílá. Já, když se rozhodoval, tak roli hrálo, že mnohem méně lidí lakovalo na bílo.Robert píše:A jak se Ti libi barevna kombinace??? Jde to???
Třeba mamka od přítelkyně má M2 modrého (nemetlu, stejnou jako Vojta) a třeba tahle barva by byla v interiéru skvělá! Už to vidím - modrá palubka, konzole, části výplní dveří, šaltpláka s pytlíkem, MAD RS potahy, modrý Victor volant a modrý podsvit pod palubkou
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny