djpsx píše:Debata na Primě byla perfektní ukázkou obou voličských táborů. Zatímco při hovoru pana Vondry se ozývaly poznámky typu Křivohubče a podobné výrazy primitivů, příznivci ODS byly kultivovaní. Paroubek byl nervózní a scházely mu mnohdy argumenty, trio Topolánek, Gandalovič a Němcová ho zasypávali skvěle připravenými podklady.
Když přišla řeč na nedávnou aféru propojení špiček ČSSD s podsvětím, Paroubek hájil pana Kočku, že prý je to prostý provozovatel Matějské pouti. nelenil jsem a projel si internet (svazky StB, dostupné dokumnty, Obchodní rejstřík atd.) a dospěl jsem k názoru, že pan Kočka a jeho synové nebudou tak "bezvýznamní" a bezúhoní občané. Viz. síť kasin, pochybných firem, ublížení na zdraví, vydírání atd. Vcelku zajímavé počtení.
Suma sumárum Paroubek opět nepředvedl nic jiného, než jen urážky, vulgarismy a chvástání. Předesílám, že byť jsem bývalý člen ODS a pravičák, uznávám, že ODS není bez poskvrnky, ale nabízí nejschůdnější alternativu, jak dostat naší zemi z postupujícího krachu díky ČSSD a spol. Proto přátelé.....PO MODRÉ JE TA SPRÁVNÁ CESTA.
nezlob se na me ale veta typu, cituji "...ale nabízí nejschůdnější alternativu, jak dostat naší zemi z postupujícího krachu díky ČSSD a spol." je demagogie. Kdo ti rekl za nase zeme je v krachu? Jsou v krachu lide kteri maji pujcky a leasingy a hypoteky? Myslis si to o nich? bez jim to rict ze jsou k nicemu kdyz si neumi vydelat a usetrit.