Svině zlodějský
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Svině zlodějský
Tak jsem dneska přišel z práce k Matýzkovi, kterýho parkuju na kraji Práglu (v žádné zastrčené díře, v ulici 20 m od Evropské), okna na dveřích u spolujezdce rozmlácená, dveře orvaný, jak se zřejmě nejdřív snažili dostat dovnitř, panel z autorádia v pr... a vlastní autorádio alespoň pořádně orvaný (je chycený šroubama, takže bez rozebrání přístrojovky nejde vyndat).
Strana, která uzákoní sekání pracek takovejmhle šmejdům, má můj hlas po zbytek života .
Strana, která uzákoní sekání pracek takovejmhle šmejdům, má můj hlas po zbytek života .
- Reklama
Tak to je smutny, ale pokud tam nechavas panel od radia nediv se
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Svině zlodějský
Přesně tak, můj taky. A nedejbože, abys ho náhodou přistihl a podal si ho. Ještě Tě budou tahat po soudech za ublížení na zdraví.Docent píše: Strana, která uzákoní sekání pracek takovejmhle šmejdům, má můj hlas po zbytek života .
Lacetti 1.8 SW světle zelená metalíza 35U, předtím Racer 1.5 GSi 8V 1993
- Blue Lanos
a to nedjaboze ze by mal zbran on a aj ty a on by ta postrelil a ty jeho zakiloval tak verim, ze pri nasich sudoch by si siel ty brucet zato ze si ho zamordoval a vobec by ich nesralo, ze zabit mohol on teba kur*a
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Jo, jsem to nenapsal, panel sundanej byl, ale byl v zavřeným kaslíku, takže si ho z toho kaslíku vzali i s krabičkou na ten panel... Holt zřejmě ví, že to lidi s sebou netahaj a nechávaj to v autě, takže příště snad velkou ceduli "Blbečkové, panel mám u sebe" .Iwoš píše:Jo nesundat panel je chyba. Ale auto ti rozmlátí i kvůli desetikoruně co máš do nákupníhu vozíku. Kreténi jsou a bohužel i budou. Na kolik vyčíslils škodu??
Škodu nevím, policajty jsem nevolal, je to ztráta času. Když se mně to asi před 3 léty stalo u firemní Fóbie, tak jsem jim to oznamoval ráno v 10, přijeli po 2 urgencích v 6 večer, že toho mají moc, a zadělali neuvěřitelným způsobem celý auto práškem na snímání otisků...
Rádio mne stálo před rokem 4.200,-, dneska snad bude o fous levnější, a ty skla bych otipoval tak na 4-5, u tý Fóbie stály tuším taky kolem pěti .
Re: Svině zlodějský
Docente souhlasím s tebou a tvým názoremDocent píše:Tak jsem dneska přišel z práce k Matýzkovi, kterýho parkuju na kraji Práglu (v žádné zastrčené díře, v ulici 20 m od Evropské), okna na dveřích u spolujezdce rozmlácená, dveře orvaný, jak se zřejmě nejdřív snažili dostat dovnitř, panel z autorádia v pr... a vlastní autorádio alespoň pořádně orvaný (je chycený šroubama, takže bez rozebrání přístrojovky nejde vyndat).
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Je to hrozný co se tady děje a kdyby jsi to hlásil, tak ti stějně za měsíc přijde, že pachatel je neznámý a kdyby ho náhodou chytili, tak by stějně neměl žádný peníze a nic by jsi nedostal. To aby si člověk jedině proti všemu auto pojistil!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje