ZLOMENÝ KLÍČ
Moderátor: Blue Lanos
ZLOMENÝ KLÍČ
Stala se mi nemilá věc, nechtěně jsem zlomil klíč u Daewoo Lanos, v zámečnictví mi řekli, že klíč obsahuje jakýsi čip, takže mi ho neudělají.
Mohl by mi někdo poradit, kde by mi mohli člíč udělat a za kolik? Náhradní klíč mám.
Děkuji
Mohl by mi někdo poradit, kde by mi mohli člíč udělat a za kolik? Náhradní klíč mám.
Děkuji
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZLOMENÝ KLÍČ
Já myslím, že nejlíp uděláš, když zajdeš za dealerem daewoo/chevrolet.PRuzkaty píše:Stala se mi nemilá věc, nechtěně jsem zlomil klíč u Daewoo Lanos, v zámečnictví mi řekli, že klíč obsahuje jakýsi čip, takže mi ho neudělají.
Děkuji
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Shodou okolnosti do brna pojedu asi za tyden, nevis presneji kde by se to tam mohlo delat? Moc se v brne nevyznam, takze hledat tam zamecnyky by bylo obtizne, kdybych nevedel kde priblizne.Iwoš píše:V Brně to dělá dost zámečnictví (klíčnictví). Dokonce to dělají i v hyper-, supemarketech. jo a cena je kolem 900,- viděl jsem i akci za osmset. Ale pokud u Vás není nic takového, tak za nejbližším dealerem.
Diky
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no pkud mas imobylizer tak 100-pro JO!!!!!sonny píše:V klíčku od Lanose je čip?
jinak sem jeste nevidel aby u lanosa nebyl imobylizer
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
No že seš to y tak se ti pokusím poradit. Jestli budeš mít cestu kolem Hypernovy (Olympie) tak zkus tam nebo kousek vedle v Tescu (Avion). V tom Tescu jsem myslím viděl reklamu, že to dělaj, ale ruku do ohně za to nedám. Ale kde to dělají určitě je Zámkařství JiRo Veveří 12PRuzkaty píše:Shodou okolnosti do brna pojedu asi za tyden, nevis presneji kde by se to tam mohlo delat? Moc se v brne nevyznam, takze hledat tam zamecnyky by bylo obtizne, kdybych nevedel kde priblizne.Iwoš píše:V Brně to dělá dost zámečnictví (klíčnictví). Dokonce to dělají i v hyper-, supemarketech. jo a cena je kolem 900,- viděl jsem i akci za osmset. Ale pokud u Vás není nic takového, tak za nejbližším dealerem.
Diky
602 00 Brno. Bylo mi řečeno, že tam dělají všechny druhy klíčů tedy i s čipem pro Daewoo Mají víc poboček mrkni na www.zamkarstvi-jiro.cz , jsou tam adresy všech poboček. No snad ti to pomůže, a jestli ne tak se omlouvám. Můžeš si tam pro sichr zavolat
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Ale klíče s čipem většinou na počkání nedělají, obvykle do druhého dne. I když možná už se to změnilo, tato inforamce je už tak dva roky stará.Iwoš píše:No že seš to y tak se ti pokusím poradit. Jestli budeš mít cestu kolem Hypernovy (Olympie) tak zkus tam nebo kousek vedle v Tescu (Avion). V tom Tescu jsem myslím viděl reklamu, že to dělaj, ale ruku do ohně za to nedám. Ale kde to dělají určitě je Zámkařství JiRo Veveří 12PRuzkaty píše:Shodou okolnosti do brna pojedu asi za tyden, nevis presneji kde by se to tam mohlo delat? Moc se v brne nevyznam, takze hledat tam zamecnyky by bylo obtizne, kdybych nevedel kde priblizne.Iwoš píše:V Brně to dělá dost zámečnictví (klíčnictví). Dokonce to dělají i v hyper-, supemarketech. jo a cena je kolem 900,- viděl jsem i akci za osmset. Ale pokud u Vás není nic takového, tak za nejbližším dealerem.
Diky
602 00 Brno. Bylo mi řečeno, že tam dělají všechny druhy klíčů tedy i s čipem pro Daewoo Mají víc poboček mrkni na www.zamkarstvi-jiro.cz , jsou tam adresy všech poboček. No snad ti to pomůže, a jestli ne tak se omlouvám. Můžeš si tam pro sichr zavolat
No klíče s čipem je možné udělat např. v Golc caru v Praze, jedná se o udělání klíče po mechanické stránce (vybroušení - to je bez problémů) a následně naprogramování daného čipu, tak, aby ho akceptovala řídící jednotka auta jako správný a oprávněný auto nastartovat. Jedná se o dvě nezávislé operace. Myslím, že pokud si necháte udělat klíč někde v Tescu, udělají jen kopii klíče včetně kopie kodu čipu. Toto načtení klíče netrvá hodiny, ale sekundy, tak bacha na udělání klíčů do druheho dne ty dvě operace netrvají víc než minutu
Cena v tescu je asi kolem 1000,- kč, podobné je to i v servisu
Cena v tescu je asi kolem 1000,- kč, podobné je to i v servisu
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
otoc klic tak jako by ses chtel pichnout do oka, a budes tam videt takovy mali krouzek asi 4mm tak tam je cip, a imobylizer zjistis tak ze sundas tu gumicku jak mas na zamku zapalovani a pod ni mas umelohmotny krouzek (snimac) do ktereho vedou 2 kabely,kdyz ho tam mas tak i imobylizer mas, ale pokud v klicku namas cip tak nemas ani imobylizersonny píše:Blba otazka: Jak zjistim, ze mam imo? Ten klicek se mi zda dost hubeny na to, aby tam byl cip...
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči