Daewoo matiz uprava by RCMICHAL
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Rozteč 4x114,3 středová díra 69,1mm a ET okolo 40. Mrkni do sekce Matiz, tam je téma Ukažte svá ALU kola a jsou tam i nějaké návrhy a fotky
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Bílé ne....podle mně by byly dost utopený...SNB-RIDER píše:no ty kola a jak je to vysoke to silene kazi... hodily by se na to kola urcite 15 a asi i v bile barve... napis presne rozmery ktere na to pasuji,po necem se podivam...
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Moje hodnocení:
Moc se mi líbí přístrojovka a volant. Kola nikterak nenadchnou, ale rozhodně nic nekazí. Ty sedačky vypadají směšně v tomto autě, samolepky bych taky vynechal.
Moc se mi líbí přístrojovka a volant. Kola nikterak nenadchnou, ale rozhodně nic nekazí. Ty sedačky vypadají směšně v tomto autě, samolepky bych taky vynechal.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to zvláštně, osobně bych si je do takhle malého auta nedal ( myslím tu sedačku i pásy )
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: