co delaj dejvaci
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Servis prívesov a návesov (autorizovaný servis niekoľkých značiek návesov). Opravujeme inak všetky návesy a prívesy jazdiace po našich cestách. A okrem toho bársjaké zámočnícke práce ešte prevádzame.
Pracujem ako príjímacia technička, fakturantka, pokladníčka a všeličo, čo treba a okrem toho sa starám o 18 PC v sieti. Zatial úspešne - všetky fungujú
Pracujem ako príjímacia technička, fakturantka, pokladníčka a všeličo, čo treba a okrem toho sa starám o 18 PC v sieti. Zatial úspešne - všetky fungujú
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no tak ja taky dopisu celou svoji praci, technyk kvality v automobilovem prumyslu (zamestnani) VŠFS dalkove a doucovani rustiny(asi proto ze mam malo penez)
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Když mi přestěhovali firmu do vzdálenosti 35km od domova, řekl jsem dost a začal řešit co dál-vyhrála tato varianta:
Jednoduše řečeno začal sem akrimu fušovat do řemesla na prof. urovni a tyto a jim podobné mycí nádhery lakuji
www.frutiger.ch
Jednoduše řečeno začal sem akrimu fušovat do řemesla na prof. urovni a tyto a jim podobné mycí nádhery lakuji
www.frutiger.ch
Naposledy upravil(a) Olda dne úte kvě 30, 2006 22:01, celkem upraveno 1 x.
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
S příkladama na parciální derivace a Taylorův polynom před sebou s láskou vzpomínám na ty časy, kdy jsme brali logaritmy Ale dneska bych už stejně žádnej logaritmus nespočítal, všecko jsem zapomněl...Marra píše:a zrovna berem logaritmy...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Nepochopil jsem proč zdůrazňuješ že nejsi údržbář.Technik je technik a údržbář je údržbář.To jsou dva pojmy.Tomáš píše:Technik správy budov ( jo a neznamená to údržbář ) , pro jednu nejmenovanou banku ( )
Já pracuji jako řidič,nestydím se za to.Ty za údržbáře ano?
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Václave Václave, je vidět, že pracuješ, nerozhlížíš se po světě a nejsi "in" . Já byl před rokem a půl chvíli nezaměstnanej, a to jsem čuměl na pozice...
Prodavač je "sales manager", vedoucí krámku je "key account manager", takže se beze studu označ jako "driving director" .
BTW ty 19-20letý kravky v personálních agenturách, které rozhodují o osudu lidí, jsou kapitola sama pro sebe... V jedné nejmenované agentuře mně předložili test z němčiny, takže jsem ho vyplnil, červenou propiskou jim opravil chyby, které v tom testu měli, a kravce jsem sdělil, že by si měli chyby v tom testu opravit, že to nepůsobí dobře... Čuměla jak vrána, prohlásila, že německy neumí, že kolegyně, a celkem překvapivě už se mně z oné agentury neozvali ...
Prodavač je "sales manager", vedoucí krámku je "key account manager", takže se beze studu označ jako "driving director" .
BTW ty 19-20letý kravky v personálních agenturách, které rozhodují o osudu lidí, jsou kapitola sama pro sebe... V jedné nejmenované agentuře mně předložili test z němčiny, takže jsem ho vyplnil, červenou propiskou jim opravil chyby, které v tom testu měli, a kravce jsem sdělil, že by si měli chyby v tom testu opravit, že to nepůsobí dobře... Čuměla jak vrána, prohlásila, že německy neumí, že kolegyně, a celkem překvapivě už se mně z oné agentury neozvali ...
Nyní nevím kam míříš.Já jsem momentálně řidič,žádný driving director.A abych byl upřímný,Tomáš měl jenom strach,aby jsme si ho nepletli s údržbářem.Tak jsem se zeptal proč ? Já mám také střední školu a co !!! Zde byla původní otázka "Co dělají dejváci",nebo nám jde společenské zařazení ?Docent píše:Václave Václave, je vidět, že pracuješ, nerozhlížíš se po světě a nejsi "in" . Já byl před rokem a půl chvíli nezaměstnanej, a to jsem čuměl na pozice...
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km