co delaj dejvaci

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Servis prívesov a návesov (autorizovaný servis niekoľkých značiek návesov). Opravujeme inak všetky návesy a prívesy jazdiace po našich cestách. A okrem toho bársjaké zámočnícke práce ešte prevádzame.
Pracujem ako príjímacia technička, fakturantka, pokladníčka a všeličo, čo treba a okrem toho sa starám o 18 PC v sieti. Zatial úspešne - všetky fungujú :)
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Reklama

eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

kde sa Milosh na teba hrabe ze, on ma len kompy a ty este kopec veci navyse :lol: :lol: :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Zivnostnik - "sluzby okolo pocitacu" a vedecky pracovnik na AV CR.
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Technik správy budov ( jo a neznamená to údržbář ) , pro jednu nejmenovanou banku ( :lol: )
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

IT manager (zamestnani) + poradenstvi ,servis a prodej PC a SW ( prace) :D
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Brainman píše:IT manager (zamestnani) + poradenstvi ,servis a prodej PC a SW ( prace) :D
:lol: :lol: :lol:
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Mirek

Příspěvek od Mirek »

Provozní programátor (zaměstnání), večer a o víkendech programování na živnosťák.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

no tak ja taky dopisu celou svoji praci, technyk kvality v automobilovem prumyslu (zamestnani) VŠFS dalkove a doucovani rustiny(asi proto ze mam malo penez) :lol: :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Když mi přestěhovali firmu do vzdálenosti 35km od domova, řekl jsem dost a začal řešit co dál-vyhrála tato varianta:

Obrázek

Obrázek

Jednoduše řečeno začal sem akrimu fušovat do řemesla na prof. urovni a tyto a jim podobné mycí nádhery lakuji ;)

www.frutiger.ch
Naposledy upravil(a) Olda dne úte kvě 30, 2006 22:01, celkem upraveno 1 x.
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Marra

Příspěvek od Marra »

student gymnázia, konkrétně 2.ročník...a zrovna berem logaritmy... :cry:
:lol: :lol:
jinak chodím o prázkách na brigády, kam se dá, a sem tam něco kutím v garáži, sem tam někomu něco popravím tak se něco přikutálí.. :P
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Marra píše:a zrovna berem logaritmy... :cry: :lol: :lol:
S příkladama na parciální derivace a Taylorův polynom před sebou s láskou vzpomínám na ty časy, kdy jsme brali logaritmy :lol: Ale dneska bych už stejně žádnej logaritmus nespočítal, všecko jsem zapomněl...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Tomáš píše:Technik správy budov ( jo a neznamená to údržbář ) , pro jednu nejmenovanou banku ( :lol: )
Nepochopil jsem proč zdůrazňuješ že nejsi údržbář.Technik je technik a údržbář je údržbář.To jsou dva pojmy.
Já pracuji jako řidič,nestydím se za to.Ty za údržbáře ano?
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Docent

Příspěvek od Docent »

Václave Václave, je vidět, že pracuješ, nerozhlížíš se po světě a nejsi "in" :roll: . Já byl před rokem a půl chvíli nezaměstnanej, a to jsem čuměl na pozice...
Prodavač je "sales manager", vedoucí krámku je "key account manager", takže se beze studu označ jako "driving director" :lol: .
BTW ty 19-20letý kravky v personálních agenturách, které rozhodují o osudu lidí, jsou kapitola sama pro sebe... V jedné nejmenované agentuře mně předložili test z němčiny, takže jsem ho vyplnil, červenou propiskou jim opravil chyby, které v tom testu měli, a kravce jsem sdělil, že by si měli chyby v tom testu opravit, že to nepůsobí dobře... Čuměla jak vrána, prohlásila, že německy neumí, že kolegyně, a celkem překvapivě už se mně z oné agentury neozvali :twisted: ...
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

Zatial student na Technickej univerzite v Kosiciach :D
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Docent píše:Václave Václave, je vidět, že pracuješ, nerozhlížíš se po světě a nejsi "in" :roll: . Já byl před rokem a půl chvíli nezaměstnanej, a to jsem čuměl na pozice...
Prodavač je "sales manager", vedoucí krámku je "key account manager", takže se beze studu označ jako "driving director" :lol: .
BTW ty 19-20letý kravky v personálních agenturách, které rozhodují o osudu lidí, jsou kapitola sama pro sebe... V jedné nejmenované agentuře mně předložili test z němčiny, takže jsem ho vyplnil, červenou propiskou jim opravil chyby, které v tom testu měli, a kravce jsem sdělil, že by si měli chyby v tom testu opravit, že to nepůsobí dobře... Čuměla jak vrána, prohlásila, že německy neumí, že kolegyně, a celkem překvapivě už se mně z oné agentury neozvali :twisted: ...
Nyní nevím kam míříš.Já jsem momentálně řidič,žádný driving director.A abych byl upřímný,Tomáš měl jenom strach,aby jsme si ho nepletli s údržbářem.Tak jsem se zeptal proč ? Já mám také střední školu a co !!! Zde byla původní otázka "Co dělají dejváci",nebo nám jde společenské zařazení ?
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Odpovědět

Zpět na „POKEC“