Maska

Moderátor: Blue Lanos

ALF

maska

Příspěvek od ALF »

Čau Vojto,tak tohle se ti fakt povedlo!!! :lol: Něco podobného bych chtěl spáchat i na mém MATÍZKOVI,ale mám strach,protože mám jedničku a navíc mám nárazníky v laku a nevím jak to bude vypadat když vyřežu ty žebra. :? Poradte,prosím!! :cry: na dvojce se to dá odšroubovat,že?
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Na dvojce není maska v nárazníku šroubovaná, ale naražená na západkách. Lze ji přišroubovat na čtyřech místech. To jsem využil na přichycení tahokovu. V lakovaném nárazníku ta stříbrná není moc pěkná, je parádní v černém - jak to má Ondráš. Někomu by se to stříbro v laku možná líbilo, ale mě ne. Ondráš na jedničce vyřezával masku z nárazníku a tahokov přichytil tmavým sklenářským tmelem. Já jsem jenom ořezal ty západky a tahokov uchytil vruty. Kryty na mlhovky jsou chyceny třemi vruty.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Vojto, čupr! Poláci budou mrkat :shock:
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jo Vojto pěkný ;)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Pokusil jsem se vyrobit mřížku, abych viděl jak by to vypadalo v reálu. Takhle to dopadlo.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Nerad bych tě, Vojto, urazil, ale nějak se mi to tam nezdá. Práce super precizní, ale na autě to nevypadá dobře. ale snad jsem s tímhle názorem sám...i když možná...mohl bys sem hodit fotku celého předku? takhle to třeba tolik nevyzní.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Chraň Bože, abych se urážel. Není proč. Já jen zkouším, co by se dalo dělat. Ten emblém Daewoo je dost velký, chtělo by to menší, drobnější. Fotku celého předku nemám - bylo to tam jen tak přilípnutý(nechtělo se mi mřížku demontovat). Ale budu v tom pokračovat (teď mám času dost, ale zase ne peníze).
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Vojto, ten černý tahokov vypadá opravdu skvěle!!!

S tím znakem dobrý nápad, ale musel bych to vidět na celém předku, takhle nemohu soudit :roll:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“