Zdravím všechny Matízkáře
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
-
Zdravím všechny Matízkáře
Ahoj všem Matízkářům.Jako novopečený majitel Matízka vítám,že je toto bezvadné fórum,které je navíc jako jedno z mála slušné.Je mi 51 yearů... tak jsem se buď konečně zbláznil nebo konečně dostal rozum a koupil si tohoto "diblíka".Zkušenosti zatím žádné,ale je to malej nenápadnej draveček a od začátku jsme kamarádi,prostě mi hned sednul do ruky po všech těch Škodovkách,Fiatech....Pokud je někdo z Vás v okolí Turnova(tím ,ale neodrazuji ostatní ) dejte prosím vědět.Není nad to si prohlédnout "konkurenci",přátelsky "pokecat" .......
- Reklama
-
Ahoj Tomášu,jezdíš okolo..Příšovice,až se pojedeš vykoupat (jestli tahle zima tedy někdy skončí )tak se stav na kafe.Jinak tu tchýňu Ti nezávidím,ale vyjímka tvoří pravidlo.S Matýsem se pomalu seznamuji a mile mě překvapuje.Zítra si nechám ještě připojit autorádio,mohlo to být dnes.. ale dávat to elektrikářovi s fabriky je zločin.Když mě postupně uskřípal všechny drátky a pak začal dumat kde co je,tak po překonání mrtvičných stavů jsem radši zajel k profíkům a za 200-(to mě bezva překvapilo)to zítra zapojí.Teď ještě študuju manuál v němčině,takže to je bomba. Měj se fajn a Matýzkům zdar!Tomáš píše:Ahoj,
a odkudpak jsi z Ráje ??? Já jezdím do Turnova za tchiňou.......
-
-
Mino díky,pro rozrůstající rodinku ale stačilo dát přeci přívěsný vozík,ne?mino píše:Gratulujem aj ja. Dobra volba. Mal som Matiz I a aj II a ani jeden ma nikdy nenechal v štichu. Keby sa nam rodinka nerozrastala nedal by som ho preč ale nieje daleko dali sme ho manželkynim rodičom. Veľa štastných kilometrov bez nehody.
-
-
Kdybych se spletl a naložil najednou milenky,tak jsem spočítal že to obnáší 649 kg.Teď jsem tedy zvědav kdo se podle Vás strhá...Matýsek,vozík nebo já?Docent píše:Těžko, Matýzek 0,8 nesmí vozíky tahat, aby se nestrhl .Mitch z ráje Českýho píše:Mino díky,pro rozrůstající rodinku ale stačilo dát přeci přívěsný vozík,ne?