Ale o tom mluvím...Díky idiotsky nastavenému přerozdělovacímu procesu se na opravu silnic dostává zoufale málo a silničáře, kteří opravují díry na silnicích nikdo nekontroluje, takže to plácají jak je napadne.Kessler píše:Protože silničář nedodržuje technologickou kázeň. Z výmolu vyrobí hrbol, uplácá to lopatou a podle toho to pak vypadá. Čest výjimkám. Všechno je o lidech...djpsx píše:A když to převedu na Daewoo, tak nevím proč by naše milované Nubirky měly jezdit po rozbombardovaných silnicích a papat drahý benzín, kde je nasazená obrovská spotřební daň.
Snížením spotřební daně benzín nezlevní, akorát se zvýší zisky benzinek...já jsem proto, aby ta daň tam byla jak je...ale AŤ JE TO PAK VIDĚT NA SILNICÍCH
VOLBY 2006 ČR
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
To Vojta: Já si nedělám iluze, že by jim nešlo o prachy a dobrá místečka...o tom žádná....jen dám přednost lidem, kteří mají zpracovaný vcelku rozumný program, který jsou ochotni aplikovat. Pokud se to nepodaří, nebo zůstane jen u slibů, v příštích volbách budu volit jinou stranu.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Ne, že bych chtěl silničáře obhajovat, ale už to na fóru proběhlo, jak a za jakých podmínek silničáři dělají. Mě stav silnic s..e stejně jako všechny řidiče, ale dělal jsem vedoucího cestmistrovství 3 roky a kdo v tomto oboru nedělal, nemůže objektivně situaci hodnotit. Ryba smrdí od hlavy. Rád bych viděl třeba počítačového odborníka, jak za 5 tisíc postaví super počítač. Samozřejmě je to i o lidech.Kessler píše:
Protože silničář nedodržuje technologickou kázeň. Z výmolu vyrobí hrbol, uplácá to lopatou a podle toho to pak vypadá. Čest výjimkám. Všechno je o lidech...
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Já samozřejmě dovnitř nevidím...vycházím z toho, co vidím v naší čtvrti při opravách silnic, protože to můžu průběžně sledovat, jak to probíhá...a samozřejmě ryba vždycky smrdí od hlavy...by mě například zajímalo, jak vypadá silnice u budovy generálního ředitelstvíVojta píše:Ne, že bych chtěl silničáře obhajovat, ale už to na fóru proběhlo, jak a za jakých podmínek silničáři dělají. Mě stav silnic s..e stejně jako všechny řidiče, ale dělal jsem vedoucího cestmistrovství 3 roky a kdo v tomto oboru nedělal, nemůže objektivně situaci hodnotit. Ryba smrdí od hlavy. Rád bych viděl třeba počítačového odborníka, jak za 5 tisíc postaví super počítač. Samozřejmě je to i o lidech.Kessler píše:
Protože silničář nedodržuje technologickou kázeň. Z výmolu vyrobí hrbol, uplácá to lopatou a podle toho to pak vypadá. Čest výjimkám. Všechno je o lidech...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Jestli je idiotsky nastavenej proces nevím, ale fakt je, že na ty silnice zůstane málo třeba z toho důvodu, že se všechno rozkrade... Známej dělal u takovýho podniku zásobovače, a v hospodě se na něj obraceli lidi z několika okolních vesnic, pokud potřebovali cokoli na auto. Sám si za peníze Silnic udělal generálku svojí Avie... A jejich pan ředitel za peníze Silnic opravil barák (taky Silnic) a pak si ho za desetinu ceny prodal...djpsx píše:Ale o tom mluvím...Díky idiotsky nastavenému přerozdělovacímu procesu se na opravu silnic dostává zoufale málo a silničáře, kteří opravují díry na silnicích nikdo nekontroluje, takže to plácají jak je napadne.
A neplácají to, jak je napadne. Naopak mají od vedení nařízeno, že smí zahazovat jen díry, které jsou na uražení kola. Menší se nechávaj, až vyrostou do velikosti na uražení kola a pak se jedou zahazovat...
Je to přesně tak, jak píše Docent. Cesty spravují cestmistrovství, ale rozhoduje o tom ředitelství. Tam se taky rozhoduje o tom co, od koho, za kolik a komu. Pochvaly sbírá vedení, průsery cestmistrovství. Vedení rozhodne, cestmistrovství udělá a když to byl omyl, odskáče to vedoucí cestmistrovství. Kolem ředitelství jsou cesty většinou pěkné. Díry se mají spravovat jenom velké, tráva kolem cesty se může sekat tehdy, až dosahuje k odrazkám patníků, ale většinou jen jeden pokos (cca 1m od krajnice). Je toho moc, ale spoustě věcí by laik ani nevěřil. Škoda řeči.
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
O tom je ta moje teorie figurek, tady totiz "krade a podvadi" kazdy bez rozdilu politicke prislusnosti, nebo myslite ze clenove politbyra KSC pred revoluci verili komunisticke ideologii. Nebudte naivni slo jim jen o moc a penize a to temhle politikum jde taky. Jen prumerne inteligentni clovek veri ze se neco zmeni kdyz narodu chybi moralka a tu modra sance urcite neprinese. Te jde jen o to zpusobit ekonomicky chaos a ctyri roky svadet sve dalsi rozkradani na to "jak to tady ti socani s komousema rozkradli". Jen bych chtel upozornit ze nejsem clen ani sympatizant CSSD, tu stranu beru bohuzel jako silny protiklad neceho co nechci
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Já jen malinko zkusím zaagitovat
Lidi běžte volit a zvolte, je jedno koho, jestli se dostane do parlamentu nebo ne, ale běžte to tam hodit Bohužel komunisti tam budou všichni a povinně, kdyby je tam na trakaři měli dovést
Ten kdo se na volby vykašle, tak ten jeho hlas se ropočítává podle výsledku té části populace, která volila.
Takže jeden blbej příklad: vykašlem se všichni až na komunisty na volby, a co se stane???????? Máme ve sněmovně 200 komančů, a bylo by nám prd platný, že se voleb zúčastnilo jen 10% voličů
Lidi běžte volit a zvolte, je jedno koho, jestli se dostane do parlamentu nebo ne, ale běžte to tam hodit Bohužel komunisti tam budou všichni a povinně, kdyby je tam na trakaři měli dovést
Ten kdo se na volby vykašle, tak ten jeho hlas se ropočítává podle výsledku té části populace, která volila.
Takže jeden blbej příklad: vykašlem se všichni až na komunisty na volby, a co se stane???????? Máme ve sněmovně 200 komančů, a bylo by nám prd platný, že se voleb zúčastnilo jen 10% voličů
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
No nevím, ale třídní rozdíly chce zavést spíš ODS. V nějaké debatě na Primě jsem viděl jak nějakej Gandalovič chce pár bohatých lidí v zemi a zbytek ať se de vycpat. A co se té korupce, lží atd. týče tak to bylo, je a bude. Skoro každej kdo je u koryta to dělá. Problém ČSSD je ten, že začali moc mlaskat. Tak to vyplulo na povrch a je to vidět. Ale jsem politický i ekonomický diletant, tak mi odpusťte můj osobní názor.djpsx píše:...když vidím jak ČSSD nehorázně zadlužuje tuto zemi, zavádí (vlastně už zavedla) "třídní rozdíly" a lže, podvádí, korupce bují jako nikdy atd., tak je mi zle!!!!!
Jinak volím Holbu, ryzí pivo z hor A na volby s..u jako vždy
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Nejsem vyhraněný volič žádné strany a stále zvažuji, komu dám svůj hlas, ale kdybych se měl z pohledu učitele rozhodovat mezi ODS a ČSSD, pak bych byl padlý na hlavu, kdybych volil ODS. Stačí se podívat do minulosti: za ODS nám sebrali peníze, zvýšili úvazek a učitel měl plat v úrovni prodavačky v supermarketu. Zatímco v současné době se můj plat pomaličku (skutečně jen pomaličku) blíží průměru. A poslouchat demagogické řeči typu: "Když máš málo peněz, sežeň si další zaměstnání", je skutečně unavující.
A jestli si někdo myslí, že některá ze stran je výrazně lepší a lidi se za její vlády budou mít výrazně lépe, tak se hrubě mýlí. Ve všech velkých stranách jsou totiž lidé, kteří byli před rokem 89 společně v jedné partaji.
A jestli si někdo myslí, že některá ze stran je výrazně lepší a lidi se za její vlády budou mít výrazně lépe, tak se hrubě mýlí. Ve všech velkých stranách jsou totiž lidé, kteří byli před rokem 89 společně v jedné partaji.
Naposledy upravil(a) Oněgin dne pon kvě 29, 2006 22:44, celkem upraveno 1 x.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.