VOLBY 2006 ČR
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jo, nominální mzda se možná za ČSSD zvýšila, ale:
- zrušila se odečitelná položka na děti, takže prodělávám,
- zrušila se odečitatelná položka na poplatníka, takže prodělávám,
- zrušilo se odečítání úroků z úvěru ze stavebního spoření během roku, takže téhle vládě budu 16 měsíců půjčovat bezúročně 800,- stovek, pak budu doufat, že mně je vrátí...
- zrušila se odečitelná položka na děti, takže prodělávám,
- zrušila se odečitatelná položka na poplatníka, takže prodělávám,
- zrušilo se odečítání úroků z úvěru ze stavebního spoření během roku, takže téhle vládě budu 16 měsíců půjčovat bezúročně 800,- stovek, pak budu doufat, že mně je vrátí...
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
v tvem prispevku je videt presne obraz volice ODS, ja se treba takhle o ODS nevyjadruju viz. ...AŤ TA PAKÁŽ SOCANSKÁ TÁHNE!!! Takovehle zastrasovaci hesla pouzivali komuniste kolem roku 48.djpsx píše:Heh, tohle téma jsem chtěl založit sám.... , ale k věci....Jakožto pravicový volič a ještě donedávna (z časových důvodů jsem musel vystoupit) člen ODS je můj hlas jasný....Ještě jsem uvažoval nad Železného NEZ/DEM, ale jejich šance dostat se do sněmovny je mizivá, tak zůstanu u svojí strany.
to Badger: Tady to není o rozhádání, každý tu napíše svůj názor a je to.
O důvodech, proč volit ODS bychom se tu mohli bavit pořád a já mám v zásobě mnoho argumentů, ale do tohoto tématu to nepatří. Takže PŘIJĎTE VOLIT, AŤ TA PAKÁŽ SOCANSKÁ TÁHNE!!!
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Souhlasím s Brainmanem ohledně jeho kritice výroků typu pakáž socanská a podobně a vadí mi, že se takto vyjadřují právě voliči ODS (ale naštěstí ne všichni !). Volby chápu jako projev svobodné vůle občana, takže nevidím důvod, proč podobnými hesly toto právo narušovat.
Nesouhlasím ale s Brainmanem ohledně jeho přesvědčení volit ČSSD, ale to nebudu ho zato odsuzovat.
Nesouhlasím ale s Brainmanem ohledně jeho přesvědčení volit ČSSD, ale to nebudu ho zato odsuzovat.
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem to s tou nominální mzdou nemyslel tak, že se nezvýšila. Ona se samozřejmě zvýšila (bodejť by ne, když máme inflaci). Jenže samo o sobě to je naprosto nicneříkající údaj, který o ničem nevypovídá. Mně na tom vadí to, že si to přisvojují jako zásluhu a chlubí se tím, ačkoli na tom nic ke chlubení není...je to naprosto přirozený důsledek existence inflace...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Habron píše:Souhlasím s Brainmanem ohledně jeho kritice výroků typu pakáž socanská a podobně a vadí mi, že se takto vyjadřují právě voliči ODS (ale naštěstí ne všichni !). Volby chápu jako projev svobodné vůle občana, takže nevidím důvod, proč podobnými hesly toto právo narušovat.
diky, a myslim ze o tom je demokracie. Nikomu nemusis zduvodnovat PROC, proste je to tvoje svobodna volba.
Kazdy clovek ma tisice malych i velkych duvodu proc udela nejake rozhodnuti, volba obleceni, bot ale i jak zije. To vsechno jsou veci u kterych volis PRO a PROTI.
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Jak by se mohla papirove zvysit, kdyz 99 procent SVC ( samostatne vydelecne cinny) nema zadny zisk a tudiz ani vyplatuKessler píše:No já jsem to s tou nominální mzdou nemyslel tak, že se nezvýšila. Ona se samozřejmě zvýšila (bodejť by ne, když máme inflaci). Jenže samo o sobě to je naprosto nicneříkající údaj, který o ničem nevypovídá. Mně na tom vadí to, že si to přisvojují jako zásluhu a chlubí se tím, ačkoli na tom nic ke chlubení není...je to naprosto přirozený důsledek existence inflace...
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsi na to přišel?Brainman píše:Jak by se mohla papirove zvysit, kdyz 99 procent SVC ( samostatne vydelecne cinny) nema zadny zisk a tudiz ani vyplatuKessler píše:No já jsem to s tou nominální mzdou nemyslel tak, že se nezvýšila. Ona se samozřejmě zvýšila (bodejť by ne, když máme inflaci). Jenže samo o sobě to je naprosto nicneříkající údaj, který o ničem nevypovídá. Mně na tom vadí to, že si to přisvojují jako zásluhu a chlubí se tím, ačkoli na tom nic ke chlubení není...je to naprosto přirozený důsledek existence inflace...
ad můj "výkřik": přiznávám, že to není moc demokratické, ale já už prostě jinak nemůžu...když vidím jak ČSSD nehorázně zadlužuje tuto zemi, zavádí (vlastně už zavedla) "třídní rozdíly" a lže, podvádí, korupce bují jako nikdy atd., tak je mi zle!!!!! Já chci jen spokojeně žít, ale jestliže by tohle mělo pokračovat, tak se balím a jedu žít pryč. A když to převedu na Daewoo, tak nevím proč by naše milované Nubirky měly jezdit po rozbombardovaných silnicích a papat drahý benzín, kde je nasazená obrovská spotřební daň.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Ad voliči ČSSD, potažmo KSČM (toto platí v těchto volbách víc než jindy): Voliče, který svobodně zvolí stranu a dá jí hlas, chápu. Voliče ČSSD (+ KSČM) ale nikoliv. Je mi líto. Zlobte se na mně, říkejte, že nejsem demokrat, ale já nerozumím tomu, jak jejich řečem může někdo věřit, shcvalovat jejich skutky a tím, že jim dá svůj hlas de facto schvaluje pokračování tohoto, s odpuštěním, srabu.
Ještě jednou se omlouvám, pokud jsem někoho urazil.
Ještě jednou se omlouvám, pokud jsem někoho urazil.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
a myslis ze je to zalezitost politiky potazmo strany? Primarne je to o lidech.
Ja bych to prirovnal ke hre Clovece nezlob se. Mas ctyri barvy barvy figurek, kazda je na jine strane a vsem jde o jedno jedine , dostat se co nejrychleji do sveho chlivecku
Ja bych to prirovnal ke hre Clovece nezlob se. Mas ctyri barvy barvy figurek, kazda je na jine strane a vsem jde o jedno jedine , dostat se co nejrychleji do sveho chlivecku
Kdo voli CSSD voli komunisty, protoze tak ci onak se s nima po volbach spoji, pokud vyhrajou
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Právě o ty chlívečky jim jde. Všem. O nic jiného. Obyčejní lidé jsou až někde na konci jejich priorit. Ať budeme volit modré, oranžové, zelené nebo červené, vyjde to nastejno. Oni spolu stejně zase uzavřou nějakou koalici (ať už veřejně nebo tajně) a zase to odskáčemem my dole. Poslouchat ty jejich předvolební kecy, to je hnus. A toto všechno zase nahrává KSČ. Ti jen čekají a lidovcům je to jedno, ti půjdou s každým, kdo se dostane k moci.
A jeden bonmot: Jakýje rozdíl mezi lidem a lidmi? Lid s veškerým úsilím buduje demokracii, kdežto lidi na to se..u.
A jeden bonmot: Jakýje rozdíl mezi lidem a lidmi? Lid s veškerým úsilím buduje demokracii, kdežto lidi na to se..u.
Tak to je jedna z polopravd teto vlady, kterou ospravedlnuji minimalni dan. Ja sam sem taky OSVC a nez sem zacal podnikat, tak sem si nasetril nejake penize (ktere sem samozrejme pred tim zdanil) a investoval je pri zacatku podnikani. A tyto investice pak postupne odepisuji. Takze ac mam ucetne pomerne maly zisk, penize na zivot mam, protoze se mi "vraci odpisy mych investic". To ze OSVC , ktera ucetne nevykazuje zisk, nema z ceho legalne zit je prosta lez. Uznavam, ze nejaka forma "minimalni dane" by mela byt, ale ne nastavena tak, aby znesnadnovala zivot podnikatelum, kteri se snazi do sve zivnosti co nejvice investovat a tim ji zlepsovat.Brainman píše:Jak by se mohla papirove zvysit, kdyz 99 procent SVC ( samostatne vydelecne cinny) nema zadny zisk a tudiz ani vyplatuKessler píše:No já jsem to s tou nominální mzdou nemyslel tak, že se nezvýšila. Ona se samozřejmě zvýšila (bodejť by ne, když máme inflaci). Jenže samo o sobě to je naprosto nicneříkající údaj, který o ničem nevypovídá. Mně na tom vadí to, že si to přisvojují jako zásluhu a chlubí se tím, ačkoli na tom nic ke chlubení není...je to naprosto přirozený důsledek existence inflace...
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Protože silničář nedodržuje technologickou kázeň. Z výmolu vyrobí hrbol, uplácá to lopatou a podle toho to pak vypadá. Čest výjimkám. Všechno je o lidech...djpsx píše:A když to převedu na Daewoo, tak nevím proč by naše milované Nubirky měly jezdit po rozbombardovaných silnicích a papat drahý benzín, kde je nasazená obrovská spotřební daň.
Snížením spotřební daně benzín nezlevní, akorát se zvýší zisky benzinek...já jsem proto, aby ta daň tam byla jak je...ale AŤ JE TO PAK VIDĚT NA SILNICÍCH
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto