Podsvícení hodin

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Tomáš

Podsvícení hodin

Příspěvek od Tomáš »

S přechodem na celodenní svícení mě začíná vadit ztlumení hodin při zapnutých světlech , když je sluníčko , nejsou vůbec vidět , u Nubiry je to vpohodě , tam jsou hodiny u stropu , ale Matiz je má v palubce ....

Řešil to už někdo , čím je to ovládané ? ( bude tam asi drát navíc , to se dá i zkusit , ale mám problém : JAK TY HODINY VYNDAT , nechci si poničit palubku nějakým páčením šroubovákem.

Myslím , že se to bude hodit více Matizákům , tak nápady sem .
Tomáš
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Reklama

Docent

Příspěvek od Docent »

Jenže v noci zase budou oslňovat, takže by to spíš chtělo nějakej vypínač/přepínač, než vyndavat kabel...
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

To je pravda , vypínač není problém , ale já se k těm hodinám zatím nedostal :cry:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Zajimavé

Příspěvek od Vazoun »

Tato problematika s podsvícením a špatným přístupem k hodinám v Matizu
mne taktéž velice zajímá,jsem přesvědčen že zkušenosti Ondráše,Vojty a
Vás ostatních Matizkářů, nám poradí.
Pěkný den Vám všem na foru - přeje Vazoun :P
Rado

Příspěvek od Rado »

Mne idu tie hodinky pomerne lahko odtial vylupnut...dokonca aj bez pomoci naradia. su tam iba nacvaknute,takze myslim ze by to nemal byt problem aj u ostatnych. Ale tie kabliky to netusim....pravdepodobne bude stacit niektroy z nich odpojit, alebo prepojit cez samostatny prepinac, aby sa to dalo aj nadalej stlmit podla potreby.
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Vyloupnout hodiny není žádný problém, na to stačí kreditka. Pokud to však uděláte několikrát, hodiny už tam tak dobře nedrží. Naštěstí mají dost široký "rantl", takže není vidět, že jsem pod hranu strčil na utěsnění kousek izolace z káblíku. Utlumení světelnosti hodin jsem neřešil, zatím mi to nijak nevadí, že se při rozsvícení ztlumí.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Hodiny vůbec nemám, takže radit nemohu :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Vojto , ta kreditka je dobrej nápad , už jsem to zkoušel , vedou tam 4 dráty a podle schématu v knížce od Kopa to snad najdu , zatím jsem neměl čas , ale vyndat jdou lehce a jsou na konektor hned asi po 10cm od tělesa hodin .
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“