VOLBY 2006 ČR

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Koho budete volit?

ODS
13
52%
ČSSD (KSČSSD)
3
12%
KSČM
3
12%
KDU-ČSL
1
4%
ZELENÝ
2
8%
jiný
1
4%
nejdu volit, je mi to jedno (ale pak budu nadavat na ty co vyhrali...)
2
8%

Celkem hlasů: 25

milosh

VOLBY 2006 ČR

Příspěvek od milosh »

tak jak to vidite? at to neresime v jinych tematech, u me a Ivana to je myslim jasny ;)
Naposledy upravil(a) milosh dne pát čer 02, 2006 17:37, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Tak, rozumní lidé mají jedinou volbu. Nikoli ideální, ale správnou... :D
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Jasná věc...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

rozumna i spravna, oboji je good kdyz des po modry :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Richard

Příspěvek od Richard »

No hrajou mi na nervy, ale věřím, že to dopadne OK. Mrzí mě, že je stále mezi námi tolik lidí, kteří i po tolika volbách neustále skáčou na ŠPEK.:roll: :roll:
Vycházím z jednouho starého pořekadla: Nikdo vám nedá tolik, kolik vám já slíbím

Myslíte, že je normální ze své práce dát státu přes 70% a pak jezdit po silnicích co připomínají tankodrom, nebo žádat pomoc od státu, který si všichni platíme a dočkat se ji u soudu třeba za 5 let??? Pokud si někdo myslí, že to normální je, tak už nemám co bych dodal :roll: :roll:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Docent

Příspěvek od Docent »

Paroubka & company nějak nemusím, ale...:
Myslíš si, že když vyhraje ODS, budou silnice okamžitě ve stejném stavu, jako v Německu? BTW kdo zavedl tenhle kreténský systém přidělování přídavků na děti, který máme dnes??? Zapomnětlivcům napovím: byla to ODS, soudruzi z KSČSSD ten systém pouze dotáhli k naprosté dokonalosti a změnami v rozdělování zvýšili počet úředníků na trojnásobek...
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Toto téma nemá opravdu cenu probírat!!! Akorát by jsme se zbytečně rozhádali a nic z toho!!! :lol: :lol: :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Badger má pravdu, vykašlete se na to. Ale jeden postřeh, který jsem vyslechl. Chlap povídá: Nebudu volit ČSSD, protože nás vedou do pr...e. Nebudu volit ani ODS, protože bysme tam byli dřív.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

:lol: na vychode volime doleva, sice to neni tak doleva jak si predstavujeme ale vyber je omezen :?
Obrázek
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Heh, tohle téma jsem chtěl založit sám.... :D , ale k věci....Jakožto pravicový volič a ještě donedávna (z časových důvodů jsem musel vystoupit) člen ODS je můj hlas jasný....Ještě jsem uvažoval nad Železného NEZ/DEM, ale jejich šance dostat se do sněmovny je mizivá, tak zůstanu u svojí strany.

to Badger: Tady to není o rozhádání, každý tu napíše svůj názor a je to.

O důvodech, proč volit ODS bychom se tu mohli bavit pořád a já mám v zásobě mnoho argumentů, ale do tohoto tématu to nepatří. Takže PŘIJĎTE VOLIT, AŤ TA PAKÁŽ SOCANSKÁ TÁHNE!!!
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Můj názor je jasný: toto téma opravdu nemá cenu, hrozí různé spory atd., ale pokud se budou psát jen názory tak OK :lol:

Jediné s čím opravdu souhlasím: VŠICHNI JDĚTE VOLIT!!! :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Habron

Příspěvek od Habron »

... a koho budeš volit ....

... no komunisty přece ...

... to je mi jasný, ale ve které straně?

BTW. nejsem příznivcem levicových stran, kdyby si to někdo chtěl přebrat jinak ;) Ale stále ještě njsem rozhodnutý, koho mám letos vlastně volit, abych si pak mohl říct, že jsem udělal správně. A nekecejte mi do toho, tohle si musím, a chci rozhodnout sám.
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

milosh píše:rozumna i spravna, oboji je good kdyz des po modry :lol:
Líp bych to neřekl :D Jednoznačně jdu po modré...

Ještě jsem mladý a naivní, takže jsem si přečetl programy :D A upřímně řečeno, pokud se někdo (ČSSD) chlubí tím, že zvýšil nominální mzdy, tak nemám slov...

http://www.volny.cz/cssdminus/
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

PO MODRÉ !!!
Pryc s KSCSSD!
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Kessler píše:
milosh píše:rozumna i spravna, oboji je good kdyz des po modry :lol:
Líp bych to neřekl :D Jednoznačně jdu po modré...

Ještě jsem mladý a naivní, takže jsem si přečetl programy :D A upřímně řečeno, pokud se někdo (ČSSD) chlubí tím, že zvýšil nominální mzdy, tak nemám slov...

http://www.volny.cz/cssdminus/
pracuji v statnim sektoru a musim potvrdit ze tam se za vlady CSSD nominalni mzda zvysila.

jinak mam pocit ze po precteni tohoto modreho tematu se plno lidi zaleklo sem napsat svuj nazor.( treba proto aby nedostali facku)

Myslim ze daleko dulezitejsi nez nejake volebni tlachy politickych stran je potreba mit v zemi ekonomickou stabilitu a te se urcite nedosahne nejakou radikalni zmenou v politice po volbach.

Proto muj zaver je, ODS urcite volit nebudu a zvolim CSSD. Ne z politickych ale z pragmatickych duvodu.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“