VOLBY 2006 ČR
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
VOLBY 2006 ČR
tak jak to vidite? at to neresime v jinych tematech, u me a Ivana to je myslim jasny
Naposledy upravil(a) milosh dne pát čer 02, 2006 17:37, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak, rozumní lidé mají jedinou volbu. Nikoli ideální, ale správnou...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
rozumna i spravna, oboji je good kdyz des po modry
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No hrajou mi na nervy, ale věřím, že to dopadne OK. Mrzí mě, že je stále mezi námi tolik lidí, kteří i po tolika volbách neustále skáčou na ŠPEK.
Vycházím z jednouho starého pořekadla: Nikdo vám nedá tolik, kolik vám já slíbím
Myslíte, že je normální ze své práce dát státu přes 70% a pak jezdit po silnicích co připomínají tankodrom, nebo žádat pomoc od státu, který si všichni platíme a dočkat se ji u soudu třeba za 5 let??? Pokud si někdo myslí, že to normální je, tak už nemám co bych dodal
Vycházím z jednouho starého pořekadla: Nikdo vám nedá tolik, kolik vám já slíbím
Myslíte, že je normální ze své práce dát státu přes 70% a pak jezdit po silnicích co připomínají tankodrom, nebo žádat pomoc od státu, který si všichni platíme a dočkat se ji u soudu třeba za 5 let??? Pokud si někdo myslí, že to normální je, tak už nemám co bych dodal
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Paroubka & company nějak nemusím, ale...:
Myslíš si, že když vyhraje ODS, budou silnice okamžitě ve stejném stavu, jako v Německu? BTW kdo zavedl tenhle kreténský systém přidělování přídavků na děti, který máme dnes??? Zapomnětlivcům napovím: byla to ODS, soudruzi z KSČSSD ten systém pouze dotáhli k naprosté dokonalosti a změnami v rozdělování zvýšili počet úředníků na trojnásobek...
Myslíš si, že když vyhraje ODS, budou silnice okamžitě ve stejném stavu, jako v Německu? BTW kdo zavedl tenhle kreténský systém přidělování přídavků na děti, který máme dnes??? Zapomnětlivcům napovím: byla to ODS, soudruzi z KSČSSD ten systém pouze dotáhli k naprosté dokonalosti a změnami v rozdělování zvýšili počet úředníků na trojnásobek...
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Toto téma nemá opravdu cenu probírat!!! Akorát by jsme se zbytečně rozhádali a nic z toho!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Heh, tohle téma jsem chtěl založit sám.... , ale k věci....Jakožto pravicový volič a ještě donedávna (z časových důvodů jsem musel vystoupit) člen ODS je můj hlas jasný....Ještě jsem uvažoval nad Železného NEZ/DEM, ale jejich šance dostat se do sněmovny je mizivá, tak zůstanu u svojí strany.
to Badger: Tady to není o rozhádání, každý tu napíše svůj názor a je to.
O důvodech, proč volit ODS bychom se tu mohli bavit pořád a já mám v zásobě mnoho argumentů, ale do tohoto tématu to nepatří. Takže PŘIJĎTE VOLIT, AŤ TA PAKÁŽ SOCANSKÁ TÁHNE!!!
to Badger: Tady to není o rozhádání, každý tu napíše svůj názor a je to.
O důvodech, proč volit ODS bychom se tu mohli bavit pořád a já mám v zásobě mnoho argumentů, ale do tohoto tématu to nepatří. Takže PŘIJĎTE VOLIT, AŤ TA PAKÁŽ SOCANSKÁ TÁHNE!!!
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor je jasný: toto téma opravdu nemá cenu, hrozí různé spory atd., ale pokud se budou psát jen názory tak OK
Jediné s čím opravdu souhlasím: VŠICHNI JDĚTE VOLIT!!!
Jediné s čím opravdu souhlasím: VŠICHNI JDĚTE VOLIT!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
... a koho budeš volit ....
... no komunisty přece ...
... to je mi jasný, ale ve které straně?
BTW. nejsem příznivcem levicových stran, kdyby si to někdo chtěl přebrat jinak Ale stále ještě njsem rozhodnutý, koho mám letos vlastně volit, abych si pak mohl říct, že jsem udělal správně. A nekecejte mi do toho, tohle si musím, a chci rozhodnout sám.
... no komunisty přece ...
... to je mi jasný, ale ve které straně?
BTW. nejsem příznivcem levicových stran, kdyby si to někdo chtěl přebrat jinak Ale stále ještě njsem rozhodnutý, koho mám letos vlastně volit, abych si pak mohl říct, že jsem udělal správně. A nekecejte mi do toho, tohle si musím, a chci rozhodnout sám.
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Líp bych to neřekl Jednoznačně jdu po modré...milosh píše:rozumna i spravna, oboji je good kdyz des po modry
Ještě jsem mladý a naivní, takže jsem si přečetl programy A upřímně řečeno, pokud se někdo (ČSSD) chlubí tím, že zvýšil nominální mzdy, tak nemám slov...
http://www.volny.cz/cssdminus/
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
pracuji v statnim sektoru a musim potvrdit ze tam se za vlady CSSD nominalni mzda zvysila.Kessler píše:Líp bych to neřekl Jednoznačně jdu po modré...milosh píše:rozumna i spravna, oboji je good kdyz des po modry
Ještě jsem mladý a naivní, takže jsem si přečetl programy A upřímně řečeno, pokud se někdo (ČSSD) chlubí tím, že zvýšil nominální mzdy, tak nemám slov...
http://www.volny.cz/cssdminus/
jinak mam pocit ze po precteni tohoto modreho tematu se plno lidi zaleklo sem napsat svuj nazor.( treba proto aby nedostali facku)
Myslim ze daleko dulezitejsi nez nejake volebni tlachy politickych stran je potreba mit v zemi ekonomickou stabilitu a te se urcite nedosahne nejakou radikalni zmenou v politice po volbach.
Proto muj zaver je, ODS urcite volit nebudu a zvolim CSSD. Ne z politickych ale z pragmatickych duvodu.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG