Jo a ještě si neodpustím jedno rejpnutí:
Ponožky se perou na 40. Zkus je vyprat na 90 a celej den je pak nosit...Peter S píše:to nemusíš prať tak často ako ponožkyv vpráčke na 90 stupňoch...
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ponožky se perou na 40. Zkus je vyprat na 90 a celej den je pak nosit...Peter S píše:to nemusíš prať tak často ako ponožkyv vpráčke na 90 stupňoch...
http://www.spoilercentrum.cz/shop/akce- ... ve-filtry/Kessler píše:Tak to by mě zajímalo kde to kupuješ...pod 1100 Kč za uni filtr jsem se nedostal (pořád teda značka Green).
Děkuji, za starost, křeče už trošku přešly. Naraď mi, prosím, jak trávit nedělní odpoledne. Na rozdíl od tebe jsem o názor nežádal (ačkoli ty jej stejně nechceš slyšet). Ty už jsi z těch nárůstů výkonu tak pomýlený, že si myslíš, že Matiz je schopen trhat asfalt. Věz že není, je to malý vůz s výkonem tak akorát na stabilní jízdu v rámci rychlostních limitů.Peter S píše:Andras, len nepraskni... Radši si sadni do Matýska a choď trhať asfalt...
Ježíši... Náhodou jsem ten papírový filtr měnil zrovna včera, a trvalo mně to asi tak 3 minuty, na Nexii to snad nebude složitější... Nechceš mně, doufám, namluvit, že přeprání a naolejování sportovního filtru zmákneš rychleji? A ta cena 650,- je krajně podezřelá...Peter S píše:Športový filter ma stál 650 Sk, takže aj keby nešetril vôbec nič, aspoň ho nemusím meniť, iba prepierať a olejovať.
..TEBE ASI USIEL V ZATVORKE TEN DOVETOK..Peter S píše:Mc Laren, skús si nájsť zopár typov na zníženie spotreby zo serióznych webov, teraz je toho spústa.
Na prvom mieste býva častá výmena vzduchového filtra - lebo zanesený filter podľa meraní zvyšuje spotrebu až o 10%!!!
Preto som šiel do športového filtra, pretože ten má priepustnosť vzduchu lepšiu o polovicu ako nový papierák. Teda logicky - a aj podľa meraní, pri rovnakom spôsobe jazdy športový filter spotrebu zníži - ale veď uvidíme o koľko...
..Ivane aspon se neco deje..Ivan píše:to Peter S: nechci to Vaší "zasvěcené" debaty nikterak zasahovat, protože svůj názor jsem na to již napsal, ale konkrétně u Tebe mám dojem, že se na něco zeptáš, ale už o tom svůj názor máš a nechceš připustit jiný. Tak nevím, jestli má vůbec cenu se ptát...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |