MATIZ v Polsku

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Vojta

MATIZ v Polsku

Příspěvek od Vojta »

Po návštěvě srazu v Nyse jsem se víc začal zajímat o Polské fórum
www.autokacik.pl
Ještě se mi nepodařilo zaregistrovat, ale pročetl jsem už spustu témat. A je to sakra zajímavé. Třeba technická poradna (Vademecum), tak tam je seznam témat a postupy různých oprav (většinou i s fotografiemi). Podle nich člověk pochopí o co se jedná, i když neumí polsky.
A ND - to je kapitola sama pro sebe. Našel jsem kšilt za 61 ZL, digitální otáčkoměr za 48ZL (jeden ZL = cca 7,50Kč).
Reklama

Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Nedávno jsem se při brouzdání a hledání Matizu na netu na tyto stránky taky dostal, ale přiznám se, že jsem je vůbec nezkoumal, takže hnedka začnu pilovat polštinu a pročítat všechny sekce a to hlavně jak na úpravy a ND :D :P :D
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
milosh

Příspěvek od milosh »

Ja uz jsem regly, maj tam toho dost ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Teď jsem to tam trochu pročítal :D Bohužel nemůžu najít tu sekci s ND, která to je??? Neumím polsky a nějak si to nedokážu domyslet :roll:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

V jednom tématu (myslím jak tam někomu "zmizely" kvalty 1-3-5) je odkaz na ALEGRO. Taky u tématu OBROTOMERZ (otáčkoměr). Na ten klikneš a dostaneš se do nabídky (něco jako autodíly Krč).
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Allegro to znám a tam je toho spousta, ale bohužel se mi nikdo neozval, když jsem jim psal dotazy ohledně zboží a poslání do ČR :( Tak chci zkusit ještě něco jiného :D
Nemůžu najít ty ND jako je Krč, můžeš sem hodit přímo ten link tématu nebo případně těch ND :oops:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Pokud bys nechal něco poslat poštou z Polska, tak se nedoplatíš! Je lepší navázat kontakt s nějakým polákem a přes něj to nakoupit a zajet si osobně. Hledal jsem link těch stránek na ND, ale nějak to nemůžu najít. Až na to narazím, dám to sem.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Bohužel si mi zatím nepodařilo žádný kontakt navázat, vůbec nikdo nereaguje, jestli to není tím, že píšu v AJ :( Bohužel PL neumím a česky jsem to nezkoušel, protože nevím jestli by rozuměli písmem? :roll:

Hned jak ten link najdeš, tak sem s ním :D
Jenda

Příspěvek od Jenda »

Badger píše:Bohužel si mi zatím nepodařilo žádný kontakt navázat, vůbec nikdo nereaguje, jestli to není tím, že píšu v AJ :( Bohužel PL neumím a česky jsem to nezkoušel, protože nevím jestli by rozuměli písmem? :roll:

Hned jak ten link najdeš, tak sem s ním :D
Já bych zkusil i tu češtinu. Osobně jsem již párkrát něco z allegra kupoval, první dotaz jsem psal česky i anglicky, vždy jsme nějak domluvili. Dokonce i česko/polsky v telefonním hovoru, když jsem potřeboval detaily k převodu peněz. Problém byl spíše s převodem, narazil jsem na některé prodejce, co neznali pojem IBAN, swift, nenapsali přesnou adresu..... Ale vždy jsem zažil perfektní a ochotné prodejce.
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Dobrá vyzkouším :roll:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“