Tráva....

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Badger píše:Tak se omlouvám :oops:

Mám tedy posečeno 0,12hektaru = 12000m :lol:
To víš, učitel, byť češtiny :D
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Badger píše:Tak se omlouvám :oops:

Mám tedy posečeno 0,12hektaru = 12000m :lol:
Zase Ti to nějak nevyšlo, máš pouze 1200m2, tj. 12 arů (jestli se nemýlím, hi, hi, hi)
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Mám tedy posečeno 0,12hektaru = 12000m :lol:[/quote]
Zase Ti to nějak nevyšlo, máš pouze 1200m2, tj. 12 arů (jestli se nemýlím, hi, hi, hi)[/quote]

JJ, ar je 10 x 10 m aneb trochu matiky na stránkách o autech 8)
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Njn :lol: :lol: :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

tak chlapci me to v praci taky neotevre, musim tam dat cestu ty slozky kde to je, dnes to sprovoznim
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

tak uz to beha :D , sice to je jen zaklad ale budu to postupem casu vylebsovat, joooo ta trava kuk sem
http://slavekespero.webz.cz/
to budou ŽNĚ :lol: :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

No teda, že se nestydíš :lol: :lol: :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Textilní konopí je super rostlina na zahradu, džointa si z něj sice neubalíš (nebo jo, ale bez halucinogenních látek), spolehlivě ale odhání hlodavce a jde z něj udělat živý plot. Jednu domu jsme jej kvůli tomu pěstovali a pár sazeniček dali i známému. Tomu ale rostlinky posekla banda feťáků, která musela být ale pěkně nas.aná, když hulili jak o život a ono nic :lol: :lol:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Oněgin píše:Textilní konopí je super rostlina na zahradu, džointa si z něj sice neubalíš (nebo jo, ale bez halucinogenních látek), spolehlivě ale odhání hlodavce a jde z něj udělat živý plot. Jednu domu jsme jej kvůli tomu pěstovali a pár sazeniček dali i známému. Tomu ale rostlinky posekla banda feťáků, která musela být ale pěkně nas.aná, když hulili jak o život a ono nic :lol: :lol:
jak odeženu krtka ? Ta k...a mě rovná neskutečně zahrádku :lol:
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Vojta

Příspěvek od Vojta »

S krtkem jsou neskutečné problémy. Soused to s konopím zkoušel taky, ale výsledek žádný. Já jsem se pokoušel před pěti lety dát trávník do cajku, Rovnal jsem, dosypával, válcoval, sekal a když už to začalo trochu vypadat, krtek mi udělal na ploše 15x20m 57 krtinců. A bylo po trávě. Letos po zimě byl celý trávník těsně pod povrchem totálně protunelován od myší (nebo od jakých ku..v). Na krtky jsme s kolegou zkoušeli všechno možné od chemie po akustiku, ale marně.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Vojta píše:S krtkem jsou neskutečné problémy. Soused to s konopím zkoušel taky, ale výsledek žádný. Já jsem se pokoušel před pěti lety dát trávník do cajku, Rovnal jsem, dosypával, válcoval, sekal a když už to začalo trochu vypadat, krtek mi udělal na ploše 15x20m 57 krtinců. A bylo po trávě. Letos po zimě byl celý trávník těsně pod povrchem totálně protunelován od myší (nebo od jakých ku..v). Na krtky jsme s kolegou zkoušeli všechno možné od chemie po akustiku, ale marně.
Jsem na tom podobně,v loni jsem udělal za chatou rovinu a zatravnil.Ta svi.ě asi po 5 dnech (celých dvacet let nic) mi to rozryl,že mě málem ranila Pepka.Tak jsem se letos naštval a již jsem udělal rovinu z dlaždic.Není to sice tak hezké,jako by byl trávníček nakrátko sečený,ale jelikož boj s krtkem je předem prohraný,plní to aspoň svůj účel.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Richard

Příspěvek od Richard »

Kdysi dávno se říkalo, že se nejlíp zbavíš krtka tak, že mu dáš na krtinec přihlášku do strany (KSČ). Krtek ji přečte a buďto si řekne, že s takovým člověkem nechce nic mít a jde vedle k sousedům, a nebo podepíše, a v tom případě NEMAKÁ. :lol: :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

:lol: :lol: :lol:
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Zajímavým řešením, ale ukrutně drahým, by mohlo být pokrytí pozemku plastovými travnicovými díly. Mají velkou nosnost, malou tloušťku (3 - 5 cm) a pokud na nich neparkuje třeba auto, pak by se nemusela pod nimi dělat žádná úprava (tzn. zhutněný makadam a písek). Metr vyjde cca +- na 300 Kč.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Jj otec v tomhle dělá a je to super věc, ale netuším kolik to stojí :roll:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“