MATIZ v Polsku
Moderátor: Blue Lanos
MATIZ v Polsku
Po návštěvě srazu v Nyse jsem se víc začal zajímat o Polské fórum
www.autokacik.pl
Ještě se mi nepodařilo zaregistrovat, ale pročetl jsem už spustu témat. A je to sakra zajímavé. Třeba technická poradna (Vademecum), tak tam je seznam témat a postupy různých oprav (většinou i s fotografiemi). Podle nich člověk pochopí o co se jedná, i když neumí polsky.
A ND - to je kapitola sama pro sebe. Našel jsem kšilt za 61 ZL, digitální otáčkoměr za 48ZL (jeden ZL = cca 7,50Kč).
www.autokacik.pl
Ještě se mi nepodařilo zaregistrovat, ale pročetl jsem už spustu témat. A je to sakra zajímavé. Třeba technická poradna (Vademecum), tak tam je seznam témat a postupy různých oprav (většinou i s fotografiemi). Podle nich člověk pochopí o co se jedná, i když neumí polsky.
A ND - to je kapitola sama pro sebe. Našel jsem kšilt za 61 ZL, digitální otáčkoměr za 48ZL (jeden ZL = cca 7,50Kč).
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem se při brouzdání a hledání Matizu na netu na tyto stránky taky dostal, ale přiznám se, že jsem je vůbec nezkoumal, takže hnedka začnu pilovat polštinu a pročítat všechny sekce a to hlavně jak na úpravy a ND
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Ja uz jsem regly, maj tam toho dost
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem to tam trochu pročítal Bohužel nemůžu najít tu sekci s ND, která to je??? Neumím polsky a nějak si to nedokážu domyslet
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Allegro to znám a tam je toho spousta, ale bohužel se mi nikdo neozval, když jsem jim psal dotazy ohledně zboží a poslání do ČR Tak chci zkusit ještě něco jiného
Nemůžu najít ty ND jako je Krč, můžeš sem hodit přímo ten link tématu nebo případně těch ND
Nemůžu najít ty ND jako je Krč, můžeš sem hodit přímo ten link tématu nebo případně těch ND
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel si mi zatím nepodařilo žádný kontakt navázat, vůbec nikdo nereaguje, jestli to není tím, že píšu v AJ Bohužel PL neumím a česky jsem to nezkoušel, protože nevím jestli by rozuměli písmem?
Hned jak ten link najdeš, tak sem s ním
Já bych zkusil i tu češtinu. Osobně jsem již párkrát něco z allegra kupoval, první dotaz jsem psal česky i anglicky, vždy jsme nějak domluvili. Dokonce i česko/polsky v telefonním hovoru, když jsem potřeboval detaily k převodu peněz. Problém byl spíše s převodem, narazil jsem na některé prodejce, co neznali pojem IBAN, swift, nenapsali přesnou adresu..... Ale vždy jsem zažil perfektní a ochotné prodejce.Badger píše:Bohužel si mi zatím nepodařilo žádný kontakt navázat, vůbec nikdo nereaguje, jestli to není tím, že píšu v AJ Bohužel PL neumím a česky jsem to nezkoušel, protože nevím jestli by rozuměli písmem?
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava