To víš, učitel, byť češtinyBadger píše:Tak se omlouvám
Mám tedy posečeno 0,12hektaru = 12000m
Tráva....
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
tak chlapci me to v praci taky neotevre, musim tam dat cestu ty slozky kde to je, dnes to sprovoznim
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
tak uz to beha , sice to je jen zaklad ale budu to postupem casu vylebsovat, joooo ta trava kuk sem
http://slavekespero.webz.cz/
to budou ŽNĚ
http://slavekespero.webz.cz/
to budou ŽNĚ
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Textilní konopí je super rostlina na zahradu, džointa si z něj sice neubalíš (nebo jo, ale bez halucinogenních látek), spolehlivě ale odhání hlodavce a jde z něj udělat živý plot. Jednu domu jsme jej kvůli tomu pěstovali a pár sazeniček dali i známému. Tomu ale rostlinky posekla banda feťáků, která musela být ale pěkně nas.aná, když hulili jak o život a ono nic
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
jak odeženu krtka ? Ta k...a mě rovná neskutečně zahrádkuOněgin píše:Textilní konopí je super rostlina na zahradu, džointa si z něj sice neubalíš (nebo jo, ale bez halucinogenních látek), spolehlivě ale odhání hlodavce a jde z něj udělat živý plot. Jednu domu jsme jej kvůli tomu pěstovali a pár sazeniček dali i známému. Tomu ale rostlinky posekla banda feťáků, která musela být ale pěkně nas.aná, když hulili jak o život a ono nic
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
S krtkem jsou neskutečné problémy. Soused to s konopím zkoušel taky, ale výsledek žádný. Já jsem se pokoušel před pěti lety dát trávník do cajku, Rovnal jsem, dosypával, válcoval, sekal a když už to začalo trochu vypadat, krtek mi udělal na ploše 15x20m 57 krtinců. A bylo po trávě. Letos po zimě byl celý trávník těsně pod povrchem totálně protunelován od myší (nebo od jakých ku..v). Na krtky jsme s kolegou zkoušeli všechno možné od chemie po akustiku, ale marně.
Jsem na tom podobně,v loni jsem udělal za chatou rovinu a zatravnil.Ta svi.ě asi po 5 dnech (celých dvacet let nic) mi to rozryl,že mě málem ranila Pepka.Tak jsem se letos naštval a již jsem udělal rovinu z dlaždic.Není to sice tak hezké,jako by byl trávníček nakrátko sečený,ale jelikož boj s krtkem je předem prohraný,plní to aspoň svůj účel.Vojta píše:S krtkem jsou neskutečné problémy. Soused to s konopím zkoušel taky, ale výsledek žádný. Já jsem se pokoušel před pěti lety dát trávník do cajku, Rovnal jsem, dosypával, válcoval, sekal a když už to začalo trochu vypadat, krtek mi udělal na ploše 15x20m 57 krtinců. A bylo po trávě. Letos po zimě byl celý trávník těsně pod povrchem totálně protunelován od myší (nebo od jakých ku..v). Na krtky jsme s kolegou zkoušeli všechno možné od chemie po akustiku, ale marně.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Kdysi dávno se říkalo, že se nejlíp zbavíš krtka tak, že mu dáš na krtinec přihlášku do strany (KSČ). Krtek ji přečte a buďto si řekne, že s takovým člověkem nechce nic mít a jde vedle k sousedům, a nebo podepíše, a v tom případě NEMAKÁ.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Zajímavým řešením, ale ukrutně drahým, by mohlo být pokrytí pozemku plastovými travnicovými díly. Mají velkou nosnost, malou tloušťku (3 - 5 cm) a pokud na nich neparkuje třeba auto, pak by se nemusela pod nimi dělat žádná úprava (tzn. zhutněný makadam a písek). Metr vyjde cca +- na 300 Kč.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Jj otec v tomhle dělá a je to super věc, ale netuším kolik to stojí
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje