Daewoo matiz uprava by RCMICHAL
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
minitrubicka pripravena na rozdvojeni vejfuku a nasazeni miniladacku na miniauticko )
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
Tomáš píše:Co je to za trubku u zadního pravého kola , vede to od výfuku ?? , to je nějaká odbočka ?????
http://www.rcmichal.com/gallery.php?akc ... dia_id=237
to je ladeny vyfuk spod naraznika ho nieje vydiet
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Posadit to k zemi + 15" kola a nějaké slušné pneu, tak to už chce skoro vytažení lemů
Jedině sehnat nějaká 15" max. v šířce 6" s ET okolo 40. A ty se nová shánějí opravdu špatně, kort s takovou roztečí a středovou dírou Takže ideální je podle mě 6x14" s pneu 165/50 nebo 175/50 + nějaké to snížení 30/30mm
Jedině sehnat nějaká 15" max. v šířce 6" s ET okolo 40. A ty se nová shánějí opravdu špatně, kort s takovou roztečí a středovou dírou Takže ideální je podle mě 6x14" s pneu 165/50 nebo 175/50 + nějaké to snížení 30/30mm
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
pekne pekne, hlavne ta pristrojovka, to je super barva !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na kolik vysel ten plast, resp. nastrikani pristrojovky?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A kolik, že platíš tu pojistku??rcmichal píše:nalakoval mi to gratis aj kluscky a spetaky ved to vseko islo na poistku komplet lak ma vysiel 38 000 skmilosh píše:Na kolik vysel ten plast, resp. nastrikani pristrojovky?
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky