Jedja, snad to není na ší Univerzitě Pardubice:-)?Oněgin píše:Tak já jsem na druhé straně barikády a příští týden zkouším 52 studentů v průběhu 4 dnů - bude to pěkné maso.
Maturita
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Reklama
Ne, ne. Na zdravce v Kroměříži. Prostě samé prsaté dlouhonohé blonďaté a nesmírně inteligentní budoucí setřičkydjpsx píše:Jedja, snad to není na ší Univerzitě Pardubice:-)?Oněgin píše:Tak já jsem na druhé straně barikády a příští týden zkouším 52 studentů v průběhu 4 dnů - bude to pěkné maso.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Tak to musí být pěkná nuda!Oněgin píše:Ne, ne. Na zdravce v Kroměříži. Prostě samé prsaté dlouhonohé blonďaté a nesmírně inteligentní budoucí setřičkydjpsx píše:Jedja, snad to není na ší Univerzitě Pardubice:-)?Oněgin píše:Tak já jsem na druhé straně barikády a příští týden zkouším 52 studentů v průběhu 4 dnů - bude to pěkné maso.
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Ale jde... jeden z mala exemplaru mam "doma" - pristi tyden dela posledni statnici, tak drzte palceCross píše:To mi nejde moc dohromady.Oněgin píše:blonďaté a nesmírně inteligentní
K maturite: sice to uz je 7 let, ale ve srovnani s VS je to "pohoda"... a pak ty dlooouhee prazdniny na VS... Nadhera!
Udelejte to jako ja - 4 roky na dvou VS = 4 rocni prazdniny, a pak bez titulu do pracovniho procesu
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
No panejo Že bych se dal taky na kantořinu?Oněgin píše:Ne, ne. Na zdravce v Kroměříži. Prostě samé prsaté dlouhonohé blonďaté a nesmírně inteligentní budoucí setřičkydjpsx píše:Jedja, snad to není na ší Univerzitě Pardubice:-)?Oněgin píše:Tak já jsem na druhé straně barikády a příští týden zkouším 52 studentů v průběhu 4 dnů - bude to pěkné maso.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
studenti
vy zberba studentska kua ked ja som bol maturant sa mi o aute mohlo len snivat a to som aj brigadoval auto som si mohol kupit az v piataku na vyske
6 rocnu nexiu po nasich
6 rocnu nexiu po nasich
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
Re: studenti
Já si ve 4ťáku koupil Š125GLS za 14tisíc Na střední se mi o autě ani nesnilo, a to jsem brigádničil, až se ze mě kouřilo.voyo píše:vy zberba studentska kua ked ja som bol maturant sa mi o aute mohlo len snivat a to som aj brigadoval auto som si mohol kupit az v piataku na vyske
6 rocnu nexiu po nasich