24.6.2006 ASTRA GTC
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
24.6.2006 ASTRA GTC
...taaakze mi volal dnes díler opla 24.-25.6.2006. mi zapozicaju novu Astru GTC s elektronicky riadeným sportovým podvozkom.... uz sa neviem dockat
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
noooo, mne v opli robi kamos, takze som vyskusal uz vsetky auta
som sa musel pochvalit
ale hovoril, ze to bude tak, ze tie auta nebudu mat na 3 dni ako je pisane v reklame , ale tak, ze rano v pondelok si ho vezme a v utorok vecer ho musi vratit min. 1 hodinu pred zatvorenim..
aspon v NR to tak je..
som sa musel pochvalit
ale hovoril, ze to bude tak, ze tie auta nebudu mat na 3 dni ako je pisane v reklame , ale tak, ze rano v pondelok si ho vezme a v utorok vecer ho musi vratit min. 1 hodinu pred zatvorenim..
aspon v NR to tak je..
...Takze som po dvoj dennom testovaní Opla Astra GTC (3dvierko) 1,6 Etec. Je to výbava myslim ze Njoy s príplatkovými 16" kolesami a striebornou metalizou. Auto vyzera neskutocne dobre, ma "sexi zadok" a nekonecne siroký C stlpik. Afto malo nabehanych nejakych ccca 2500km ..cize uz mierne zabehnute.
Vyzor je za 10bodov, vsade auti putalo pozornost ..ludia si ho obzerali s udivom a pacilo sa. Hlavne zadna cast dava celej karosérii sportový nadych ...tvari asi ako aspon 200konovy hot hatch
Interier: kombinacia ciernej a tmaveho antracitu. Pekne spracovany, vsetko na svojom mieste, ovladanie radia a compu na volante. Akurat na prepinanie medzi palubakom a radiom treba dat dole ruku a prepnut to na stredovej konzole..lebo display radia a compu je spolocny. Sedacky prijemne tvrde. KOli farebnej kombinácii posobil interier dost fádne ale zvykol by som si
Jazdne vlastnosti :
PODVOZOK +16" kola ---- super! Auto sedí, nenaklána sa drzi stopu. Vraj sa prisposobuje podla rychlosti nastavenie tlmicov a pruzenia.
BRZDY : doslova "ZDRCUJUCE" ...aj ked pedal ma klasicky dlhsiu drahu kym zaberie ale potom sa deju divy...auto sa chcelo postavit na predny naraznik, co malo za nasledok miernu nevolnost u spolujazdca. Vystupil..vyriesil a isli sme dalej
MOTOR: najvacsia slabina auta...atmosferka 1,6 etec 77kW/106hp krutiaci moment 150Nm/3300 rpm . Autu sa vobec nechcelo do otácok, prvy dojem bol taky , ze : asi som zabudol vypnut klimu ..ale klima bola vypnuta! mozu za to asi asi pomerne dost siroke kolesa, lebo astra G sa zdala byt s týmto motorom celkom zihadlo. Motor maly naznak tahu do cca 3500rpm no potom citelne slabol a uz len hucal
Motor mal v kombi prevadzke spotrebu necelych 8l/100km .... mimo mesta sa mi podaril extrem KE-PO dialnica 4,2 ale siel som krutých 80-90 km/hodinu
Az na ten motorik na mna auto posobilo skvelym dojmom, skvele vyzera, výborne sedi a motor...hmmm ja by som asi siahol po diezlovej 1,9tke a keby ma financie ntrápili tak by som siel rovno do astry OPC 240 konovej mrchy
btw: uz len najst niekoho kto mi take afti kupi
Vyzor je za 10bodov, vsade auti putalo pozornost ..ludia si ho obzerali s udivom a pacilo sa. Hlavne zadna cast dava celej karosérii sportový nadych ...tvari asi ako aspon 200konovy hot hatch
Interier: kombinacia ciernej a tmaveho antracitu. Pekne spracovany, vsetko na svojom mieste, ovladanie radia a compu na volante. Akurat na prepinanie medzi palubakom a radiom treba dat dole ruku a prepnut to na stredovej konzole..lebo display radia a compu je spolocny. Sedacky prijemne tvrde. KOli farebnej kombinácii posobil interier dost fádne ale zvykol by som si
Jazdne vlastnosti :
PODVOZOK +16" kola ---- super! Auto sedí, nenaklána sa drzi stopu. Vraj sa prisposobuje podla rychlosti nastavenie tlmicov a pruzenia.
BRZDY : doslova "ZDRCUJUCE" ...aj ked pedal ma klasicky dlhsiu drahu kym zaberie ale potom sa deju divy...auto sa chcelo postavit na predny naraznik, co malo za nasledok miernu nevolnost u spolujazdca. Vystupil..vyriesil a isli sme dalej
MOTOR: najvacsia slabina auta...atmosferka 1,6 etec 77kW/106hp krutiaci moment 150Nm/3300 rpm . Autu sa vobec nechcelo do otácok, prvy dojem bol taky , ze : asi som zabudol vypnut klimu ..ale klima bola vypnuta! mozu za to asi asi pomerne dost siroke kolesa, lebo astra G sa zdala byt s týmto motorom celkom zihadlo. Motor maly naznak tahu do cca 3500rpm no potom citelne slabol a uz len hucal
Motor mal v kombi prevadzke spotrebu necelych 8l/100km .... mimo mesta sa mi podaril extrem KE-PO dialnica 4,2 ale siel som krutých 80-90 km/hodinu
Az na ten motorik na mna auto posobilo skvelym dojmom, skvele vyzera, výborne sedi a motor...hmmm ja by som asi siahol po diezlovej 1,9tke a keby ma financie ntrápili tak by som siel rovno do astry OPC 240 konovej mrchy
btw: uz len najst niekoho kto mi take afti kupi
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
- Blue Lanos
Vyjadrim sa aspon k motoru sice som v nom nesedel ale aspon s toho co si napisal mam dojem, ze ten motor je "skoro" ten isty co v lanose 1,6ka podla paramentrov aj spotrebovo Takze podla meho ziadny skok do predu Dat na 106HP 16" kola 205ky (asi) gumy je tiez len pre efekt a nie pre ucelnost tak asi ako 15" na lanose 86HP (moj pripad)Dede píše: MOTOR: najvacsia slabina auta...atmosferka 1,6 etec 77kW/106hp krutiaci moment 150Nm/3300 rpm . Autu sa vobec nechcelo do otácok, prvy dojem bol taky , ze : asi som zabudol vypnut klimu ..ale klima bola vypnuta! mozu za to asi asi pomerne dost siroke kolesa, lebo astra G sa zdala byt s týmto motorom celkom zihadlo. Motor maly naznak tahu do cca 3500rpm no potom citelne slabol a uz len hucal
Ale som rad ze si to otestoval a podelil sa s nami o objektivnu recenziu.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Potvrzuju....Sice je to jiný motor, ale v Kombajnu máme 1,6 l a přibližně stejně koní. Ty 16ky kola jsou fakt jen pro krásu...tead sice to líp sedí, ale co se týká výkonu, je to línější ( ne o moc, ale přece) než z normálními koly.Blue Lanos píše:Vyjadrim sa aspon k motoru sice som v nom nesedel ale aspon s toho co si napisal mam dojem, ze ten motor je "skoro" ten isty co v lanose 1,6ka podla paramentrov aj spotrebovo Takze podla meho ziadny skok do predu Dat na 106HP 16" kola 205ky (asi) gumy je tiez len pre efekt a nie pre ucelnost tak asi ako 15" na lanose 86HP (moj pripad)Dede píše: MOTOR: najvacsia slabina auta...atmosferka 1,6 etec 77kW/106hp krutiaci moment 150Nm/3300 rpm . Autu sa vobec nechcelo do otácok, prvy dojem bol taky , ze : asi som zabudol vypnut klimu ..ale klima bola vypnuta! mozu za to asi asi pomerne dost siroke kolesa, lebo astra G sa zdala byt s týmto motorom celkom zihadlo. Motor maly naznak tahu do cca 3500rpm no potom citelne slabol a uz len hucal
Ale som rad ze si to otestoval a podelil sa s nami o objektivnu recenziu.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Blue Lanos
divne su tie ich motory...
http://www.cardomain.com/id/27101976