Krtek zase ušetřil :-(((

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Vojta píše:Já byl v pátek na jednání v Pardubicích. V ulici Sladkovského, kde jsem měl jednání, jsem narazil na parkoviště. Pár aut tam bylo. Tak jsem tam zajel a zaparkoval. Po příchodu zpět jsem měl za stěračem od Městských strážníků vzkaz (Dopravní přestupek - vyhrazené parkoviště). Neměl jsem čas někam jezdit a hledat v Pardubicích Městskou policii. Vyfotil jsem si celé parkoviště, prázdný stojan od dopravní značky a jel jsem domů. Poslal jsem jim fotky mailem s tím, že jsem se žádného přestupku nedopustil - parkoviště není označené. Obratem jsem dostal e-mail, abych se dostavil na služebnu do Pardubic, protože jsem přestupek spáchal - někde na začátku ulice prý je značka, že celá oblast je zóna placeného parkování. No, nikam nepojedu a uvidím, co s tím budou dělat. Zkoušel jsem tam volat, ale odpovědný pracovník prý není přítomen. Přece nepojedu 150km tam a 150 zpátky.
Pozor v České Lípě (střed města a blízké okolí)je také zóna parkování a mimo označené parkování je to botička nebo odtahová služba.A městká policie si dává záležet na dodržování.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Reklama

Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

CHlapci ja sem zacaloval pokutu 2000, doplatil sem na to ze sem z Ukrajiny,projel sem na krizovatce na oranzovou, a kdyz videli muj pas ze sem cizynec tak semnou nechteli ani mluvit, paradoks je ze za mnou projelo jeste jedno auto a to uz urcite jelo na cervenou, ale na krizovatce odbocilo v levo a ja jel rovne, policajti jeli v protismeru, tak se otocili zaply majacek a muselsem zastavit, a kdyz sem se je zeptal jestli videli to auto ktery projelo na cervenou, tak mi rekli ze videli, nasledovala otazka proc teda nezastavili to auto co projelo na cervenou a zastavili me kdyz sem projizdel na oranzovou, kdyz mi jeden z nich odpovedel tak sem nevydrzel a zasmal sem se, odpovedel mi "zastavili me protoze sem byl bliz, a prece si tu nebudu delat co chci" potom mi bez zadnych dalsich debat napsal blocek na 2 tis. srcili mi to doruky, a rekli ze az budu mit tak at to potom zaplatim, coz sem i do nedavna delal, prece sem nemel na pokutu za 2 litry, a mozna by mi i vysla promlceci lhuta kdyby mi neprislo zamitnuti z ministerstva vnitra na obcanstvi, ze prej mam vudci ceske republice dluh a ten musi byt uhrazen jinak mi nedaj obcanstvi. Tak mi nic jinyho nezbylo a musel sem to zaplatit :(
jinak si myslim ze sou to policajti ti co dela co chtej :evil:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Slavek píše:CHlapci ja sem zacaloval pokutu 2000, doplatil sem na to ze sem z Ukrajiny,projel sem na krizovatce na oranzovou, a kdyz videli muj pas ze sem cizynec tak semnou nechteli ani mluvit, paradoks je ze za mnou projelo jeste jedno auto a to uz urcite jelo na cervenou, ale na krizovatce odbocilo v levo a ja jel rovne, policajti jeli v protismeru, tak se otocili zaply majacek a muselsem zastavit, a kdyz sem se je zeptal jestli videli to auto ktery projelo na cervenou, tak mi rekli ze videli, nasledovala otazka proc teda nezastavili to auto co projelo na cervenou a zastavili me kdyz sem projizdel na oranzovou, kdyz mi jeden z nich odpovedel tak sem nevydrzel a zasmal sem se, odpovedel mi "zastavili me protoze sem byl bliz, a prece si tu nebudu delat co chci" potom mi bez zadnych dalsich debat napsal blocek na 2 tis. srcili mi to doruky, a rekli ze az budu mit tak at to potom zaplatim, coz sem i do nedavna delal, prece sem nemel na pokutu za 2 litry, a mozna by mi i vysla promlceci lhuta kdyby mi neprislo zamitnuti z ministerstva vnitra na obcanstvi, ze prej mam vudci ceske republice dluh a ten musi byt uhrazen jinak mi nedaj obcanstvi. Tak mi nic jinyho nezbylo a musel sem to zaplatit :(
V pase mas mit na Ukrajine 10 dolaru, copak to nevis? ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Akri píše:
Slavek píše:CHlapci ja sem zacaloval pokutu 2000, doplatil sem na to ze sem z Ukrajiny,projel sem na krizovatce na oranzovou, a kdyz videli muj pas ze sem cizynec tak semnou nechteli ani mluvit, paradoks je ze za mnou projelo jeste jedno auto a to uz urcite jelo na cervenou, ale na krizovatce odbocilo v levo a ja jel rovne, policajti jeli v protismeru, tak se otocili zaply majacek a muselsem zastavit, a kdyz sem se je zeptal jestli videli to auto ktery projelo na cervenou, tak mi rekli ze videli, nasledovala otazka proc teda nezastavili to auto co projelo na cervenou a zastavili me kdyz sem projizdel na oranzovou, kdyz mi jeden z nich odpovedel tak sem nevydrzel a zasmal sem se, odpovedel mi "zastavili me protoze sem byl bliz, a prece si tu nebudu delat co chci" potom mi bez zadnych dalsich debat napsal blocek na 2 tis. srcili mi to doruky, a rekli ze az budu mit tak at to potom zaplatim, coz sem i do nedavna delal, prece sem nemel na pokutu za 2 litry, a mozna by mi i vysla promlceci lhuta kdyby mi neprislo zamitnuti z ministerstva vnitra na obcanstvi, ze prej mam vudci ceske republice dluh a ten musi byt uhrazen jinak mi nedaj obcanstvi. Tak mi nic jinyho nezbylo a musel sem to zaplatit :(
Ale jemu se to stalo tady, takze vlozit tak 20euro a bude to tady jak na Ukrayne
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Brainman píše:
Akri píše:
Ale jemu se to stalo tady, takze vlozit tak 20euro a bude to tady jak na Ukrayne
aha,ja uz to mam pomotany :lol:
ale u nas taky prislusnici nepohrdnou :twisted:
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

ja si myslim ze berou vsichni i ve vsech statech :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči

Dovoz aut zD

Docent

Příspěvek od Docent »

Myslím, že třebas v Německu by ses za pokus o něco podobnýho ocitnul hodně rychle v chládku... Alespoň mně tam Germáni vykládali, že u nich je něco takovýho nepředstavitelný.
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Docent píše:Myslím, že třebas v Německu by ses za pokus o něco podobnýho ocitnul hodně rychle v chládku... Alespoň mně tam Germáni vykládali, že u nich je něco takovýho nepředstavitelný.
Taky jsem o tom slyšel 8)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Co já vím tak v Německu jsou přísní policajti, ale zase spravedlivý a s těma úplatkama na ně ... no nevím nevím :?
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

To je fakt. Kolega tam nnaboural a dostal pokutu. Po nějakym čase (pár měsíců) mu přišly z německa nějaký peníze že prej mu dali podle sazebníku tu pokutu omylem větší.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Docent píše:Myslím, že třebas v Německu by ses za pokus o něco podobnýho ocitnul hodně rychle v chládku... Alespoň mně tam Germáni vykládali, že u nich je něco takovýho nepředstavitelný.
to ale jen kdyz jim davas malo :D
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

Krtek píše:To je fakt. Kolega tam nnaboural a dostal pokutu. Po nějakym čase (pár měsíců) mu přišly z německa nějaký peníze že prej mu dali podle sazebníku tu pokutu omylem větší.
tak v rusku by se todle nestalo tam by mu jeste prisla slozenka ze zaplatil malo, ze byli na ustredne tri a museli se rozdelit :lol: :lol: :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči

Dovoz aut zD

Odpovědět

Zpět na „POKEC“