HELP ME... kryty zadnych svetiel

Moderátor: Blue Lanos

Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Já poslední dobou kupuji skoro vše jen přes internet a mám dobré zkušenosti, tak se zkus podívat na netu :D
A v kamenném obchodě s autodíly je taky určitě seženeš, tudle jsem je dokonce viděl v Baumarktu, takže problém by to určitě neměl být :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Reklama

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

o.k. zkusim se po nich podivat. Jo a jeste jeden dotaz: stává se vám, ze vám zajizdi obrysova zarovka dovnitr do toho býlého krytu na svetla? Ja ji mam v jednom kuse zapadlou.... :cry:
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Lotos111 píše:o.k. zkusim se po nich podivat. Jo a jeste jeden dotaz: stává se vám, ze vám zajizdi obrysova zarovka dovnitr do toho býlého krytu na svetla? Ja ji mam v jednom kuse zapadlou.... :cry:

:) , tak nejsem sám , ale mě to dělá nubira , normálně jsem na tu objímku dal jeden závit z elektrikářské izolačky a hotovo . Teď to jde fest .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Návštěvník

ani nevýš jak jsi me potesil... :D :D :D
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Mě jen napatrně, takže to neřeším :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Návštěvník

no, mě levá docela drží, ale ta prava, ta je po pár kilometrech uplne zalezla.... takze to musim zacit resit.... :? :?
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Někdo má a někdo nemá :lol:
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Častý problém se žárovkama :lol: :lol: :lol: :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Výměna pouze couvačky

Příspěvek od Vazoun »

No já mám chlapci asi štěstí, protože po 4 letech jsem nebyl nucen jediné
výměny žárovek / nesmím to zakřiknout / jelikož bydlím v bytovce kde se
nachází a pohybuje veliké množství děcek, tak jsem si vyměnil originální
couvačku za tu signální / pípavou / jinak nic.Zdraví všechny " Vazoun " :D :D :D
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Já uvažuju o instalaci halogenového světla jako couvák ;)
ppp

Příspěvek od ppp »

Robert píše:Já uvažuju o instalaci halogenového světla jako couvák ;)
Ja tiez ale na extra vypinac. V noci na neosvetlenom parkovisku su obycjane cuvacky trosku malo a matiz ma tusim len jednu. Taka hmlovka pod naraznik by to poriesila :). Len ju tam nejako ukryt.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Já mám spíš na mysli tohle:
Obrázek

a zakomponovat to místo orig. couváku, takže jen sehnat správné kulaté halogenové světlo o stejným průměru, jako je sklíčko origo couváku ;)
Docent

Příspěvek od Docent »

Akorát budeš muset couvat dost fofrem, aby se ti ten halogen uchladil :twisted: .
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Docent píše:Akorát budeš muset couvat dost fofrem, aby se ti ten halogen uchladil :twisted: .
Ale prd, velebnosti ;)
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

No nevím, to se mi moc nezdá dávat tam nějaké jiné světlo :roll:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“