Tráva....
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Letos jsem již stihl oboje formy "trávy" - jak sekání, tak kouření
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Máš vyvážený nůž? Já mám čepel pěkně osekanou od betonových obrubníků a šutrů a zažívám stejné pocity.djpsx píše:Tak jsem si včera vzal kosu (motorovou) a jal jsem se sekat stráň před chalupou (cca 100 m2). Posekal jsem půlku a ruce se mi třásly ještě večer . Ale je to zábava.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
ved si to zabrus a mas po problemeOněgin píše:Máš vyvážený nůž? Já mám čepel pěkně osekanou od betonových obrubníků a šutrů a zažívám stejné pocity.djpsx píše:Tak jsem si včera vzal kosu (motorovou) a jal jsem se sekat stráň před chalupou (cca 100 m2). Posekal jsem půlku a ruce se mi třásly ještě večer . Ale je to zábava.
Daewoo RACER 1.5GSi rv. 1993
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Já mám strunu. Nůž jsem zatím nevyužil. Ložisko se v pohodě. Nejpravděpodobnější varianta se mi jeví vibrace od motoru:-)Oněgin píše:Máš vyvážený nůž? Já mám čepel pěkně osekanou od betonových obrubníků a šutrů a zažívám stejné pocity.djpsx píše:Tak jsem si včera vzal kosu (motorovou) a jal jsem se sekat stráň před chalupou (cca 100 m2). Posekal jsem půlku a ruce se mi třásly ještě večer . Ale je to zábava.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky ne
A co se týče sekání, tak jsem se letos už nasekal dosyta Sekal jsem u babči ( á 200m2 ) pak u našich na zahradě ( 600m2 ) a nakonec u tchána ( á 400m2), takže jsem letos nasekal přes 1hektar
A co se týče sekání, tak jsem se letos už nasekal dosyta Sekal jsem u babči ( á 200m2 ) pak u našich na zahradě ( 600m2 ) a nakonec u tchána ( á 400m2), takže jsem letos nasekal přes 1hektar
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Tak to se mýlíš - hektar je 100 x 100 m = 10.000 m. Ale já už mám skoro půl hektaru, tzn. 50.000 m.Badger píše:Mě taky ne
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Tak se omlouvám
Mám tedy posečeno 0,12hektaru = 12000m
Mám tedy posečeno 0,12hektaru = 12000m
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje