HELP ME... kryty zadnych svetiel
Moderátor: Blue Lanos
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Já poslední dobou kupuji skoro vše jen přes internet a mám dobré zkušenosti, tak se zkus podívat na netu
A v kamenném obchodě s autodíly je taky určitě seženeš, tudle jsem je dokonce viděl v Baumarktu, takže problém by to určitě neměl být
A v kamenném obchodě s autodíly je taky určitě seženeš, tudle jsem je dokonce viděl v Baumarktu, takže problém by to určitě neměl být
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Reklama
Lotos111 píše:o.k. zkusim se po nich podivat. Jo a jeste jeden dotaz: stává se vám, ze vám zajizdi obrysova zarovka dovnitr do toho býlého krytu na svetla? Ja ji mam v jednom kuse zapadlou....
, tak nejsem sám , ale mě to dělá nubira , normálně jsem na tu objímku dal jeden závit z elektrikářské izolačky a hotovo . Teď to jde fest .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Výměna pouze couvačky
No já mám chlapci asi štěstí, protože po 4 letech jsem nebyl nucen jediné
výměny žárovek / nesmím to zakřiknout / jelikož bydlím v bytovce kde se
nachází a pohybuje veliké množství děcek, tak jsem si vyměnil originální
couvačku za tu signální / pípavou / jinak nic.Zdraví všechny " Vazoun "
výměny žárovek / nesmím to zakřiknout / jelikož bydlím v bytovce kde se
nachází a pohybuje veliké množství děcek, tak jsem si vyměnil originální
couvačku za tu signální / pípavou / jinak nic.Zdraví všechny " Vazoun "
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, to se mi moc nezdá dávat tam nějaké jiné světlo
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje