Jaké svíčky dát matízkovy?
Moderátor: Blue Lanos
Jaké svíčky dát matízkovy?
Ahoj kluci mé svíčky už mají za sebou 30 000km a je na čase je vyměnit,mužete mi někdo doporučit nějake kvalitní svíčky za rozumnou cenu? Není třeba už vyměnit i kabely? Čau,čau a at nám to jezdí!!!
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
- Reklama
Zkus http://www.brisk.cz, najdeš tam i Matýzka. Já mám LR17TC-1 a žádný problém.
Re: Jaké svíčky dát matízkovy?
Měnit kabely opravdu nemusíš,jak píše Petrm,ale pokud jezdíš delší trasy,není na škodu mít aspoň jeden kus(nejdelší) uložen jako náhradní ve vozidle.Životnost uhlíkových kabelů je v průměru něco kolem 50000 km.ALF píše:Ahoj kluci mé svíčky už mají za sebou 30 000km a je na čase je vyměnit,mužete mi někdo doporučit nějake kvalitní svíčky za rozumnou cenu? Není třeba už vyměnit i kabely? Čau,čau a at nám to jezdí!!!
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Dají se koupit hodně kvalitní Denso Iridium které stojí přibližně 500,-Kč/ks, ale já mám Brisk Tuning za 160,-Kč/ks a jsem nad míru spokojen
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
svíčky pro matízka
Kde seženu ty ngk?Dají se koupit někde na netu?Jestli jo,napište mi prosím adresu.Jak velký klíč pasuje na ty svíčky?
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
Klíč je to 21. Zkus tuhle adresu: http://www.autofam.cz/index.php?PHPSESS ... &x=26&y=10
jaké svíčky dát matízkovi
Tak svíčky už jsou objednané. Mimochodem dík za odkaz na AUTOFAM .Svíčky jsem objednal právě u nich.Jsou to ty NGK.Cena za kus je 140kč a samozřejmě poštovné 89kč,takže je to celkem solidní .Hlavně atˇnám to jezdí a nezlobí!!!
jake svíčky dat matizkovy
Ahoj kluci,.Od té výměny svíček jsem měl už asi třikrát plnou nádrž a když jsem to počítal,tak se mi od výměny snížila spotřeba asi o 0,4litru na sto km .Je to možné?
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To je vcelku zajímavé měnil nebo upravoval jsi ještě něco? Nevím zda by jen svíčky měli takový vliv na spotřebu
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak nějak O tuto hodnotu by se to mohlo snížit pokud by Matízek měl tuning svíčky, přímé sání a chiptuning což do budoucna určitě plánuji a už se na to moc těším!!!Kessler píše:Já bych řekl, že 0,4 litru je spíš statistická chyba...