Mám tam jen jinou krytku motoru a balím na to holky, jakože je tam 200 koníIwoš píše:Tak to se omlouvám, jsem se asi dost felil. Myslel jsem, že jsi tam dával nějakej jinej. Asi mě zmátlo to foto: http://nexia.emuni.cz/admin/Editor/assets/c20xe02.jpg Ještě jednou se omlouvám se v autech moc nevyznámIvan píše:... Mám tam sériovou 1,5 16V
Moje Nexia - zrychlení 150-200 km/hod [video]
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Blue Lanos
Ivan malem ti to sezrali tu standardnu 1.5ku ...a to preto, ze nechodia na zrazi tam by sa presvedcili
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ivoši, čítáš dobře. Ale asi špatně čítáš moje stránky www.nexia.emuni.com, protože tam to všechno je
Nexia² project
Ivan píše:Nexia tam má tuším 2 kontrolky, které nemají žádnou funkci, jsou volné. Tak mám na tu žlutou PWR vyvedená světla. Když svítí světla, svítí kontrolka.Kessler píše:No to je síla A co je to za ftipnou kontrolku tam vlevo
Si tam měl napsat že to je speciální stav kdy dáš plnej a dojde k přestavení jednotky na nejvyšší výkon
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Petře, nedělej ze mě prosímtě vola. V okamžiku, kdy jsem video natáčel, tak jsem za sebou měl ujetých 60 kilometrů. Vím, jak se mám k motoru chovat, obzvláště k tomu mému...Peter S píše:Teplomer ukazuje že motor nebol zohriaty úplne. To znamená že prevodovka bola úplne studená. To nie je pre auto nič dobré...
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, teplota zahřáté chladící kapaliny ukazuje správně. S původním motorem jsem měl ručičku ve třetině pole, teďka ji mám ve čtvrtině. Prostě to tak je. Chladič je jiný než ten, co byl u motoru 1,5 16V. Mám chladič z Kadetta 1,6. Takže si cením Tvé starosti, ale všechno je OKPeter S píše:Po 60 km musí byť motor i prevodovka zohriate. Máš zlý teplomer? Alebo nový motor jednoducho pracuje pri nižšej teplote a ty si nechal starý teplomer. Každopádne niečo nie je OK...
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky, Pavle. Iwoše jsme chvilkově zmátli, ale nenechal sepalikx píše:No tak to neni vubec spatny.to vypada jako ze to auto docela jede.
a nezlob tady chudaka iwose si bude myslet kdovi co.
Nexia² project
Jasne vsecko jsem precet.ale zrychluje to opravdu pekne.a obdivuji tvoje nervy.ja nedavno podrzel plyn na podlaze od chodova na haje po d1 na lehce mokre silnici a vysledek byl asi 5-7 vterin trvajci zrychleni ze 150 na 180 vic se mu uz nechtelo tak zive a ja nemel nervy a musel sem brzdit na sjezd. ale tipuji ze uz by se mu asi o moc vic nechtelo.
takze pro tebe mam jen
takze pro tebe mam jen
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, já jen aby bylo jasno: touhle rychlostí jsem jel poprvé. Nemám ve zvyku takto jezdit. Byla prázdná dálnice Vyškov –> Brno a tak jsem tomu naložil.
Nexia² project