TUNING PÁRTY HRADEC KRÁLOVÉ 30.6 - 2.7.06
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
TUNING PÁRTY HRADEC KRÁLOVÉ 30.6 - 2.7.06
Ahoj všem,
tato akce se nezadržitelně blíží
Kdopak z Vás se jí bude účastnit? A kdo z Matízkářů?
Mohli by jsme tam udělat nějakou prezentaci Daewoo Clubu a všech ostatních menších Clubů
tato akce se nezadržitelně blíží
Kdopak z Vás se jí bude účastnit? A kdo z Matízkářů?
Mohli by jsme tam udělat nějakou prezentaci Daewoo Clubu a všech ostatních menších Clubů
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Reklama
Tak tam urcite, nemam zajem jet na akci kde bude minimalne 30000lidi a aspon 10000aut a cekat budes vsude a jeste ti pres noc vykradou stan i auto, diky nechci, byl jsem jednou a radsi si udelam s vama srazik nekde u hypermarketu a pokecame hodku nez jet na tuto mega akci ktera je akorat zdimacka na prachy a staci si pak projet videa a fotky na netu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Já mám teda zkušenosti a zážitky dobrý Co se týče front, tak přiznávám, že tam jsou, ale taky záleží kdy tam člověk přijede! Jinak mají organizaci slušně zmáknutou a člověk se taky hodně podívá a může zapařit jak s autem ( gumování, sprint ) tak večer osobně
Nějaký ten sraz by byl určitě vynikající nápad, jen my Daewoo Tak kdy a kde???
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Vzdyt jeden nedavno byl, to je tvuj problem ze si tam nebyl...Badger píše:Já mám teda zkušenosti a zážitky dobrý Co se týče front, tak přiznávám, že tam jsou, ale taky záleží kdy tam člověk přijede! Jinak mají organizaci slušně zmáknutou a člověk se taky hodně podívá a může zapařit jak s autem ( gumování, sprint ) tak večer osobně
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To jsem byl opravdu čerstvým členem a nestíhal jsem to a taky jsem na začátku úprav
Tak snad někdy příště
Tak snad někdy příště
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Kdo další z Vás se chystá na tento mega sraz??? Nebo, že by opravdu měli všichni špatné zkušenosti
Klucíííí holkýýýý jedéééém
Klucíííí holkýýýý jedéééém
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
to Badger: Daewoo srazy nejsou o úpravách, ale o lásce k Daewoo.
Já do HK nejedu, protože jsem v USA. Loni i předloni jsem tam byl, ale vždy jen kvůli sprintům, protože je tam dobrá dráha. Letos mi to bohužel unikne. Ale jinak Miloš má pravdu. Jsou tam tisíce lidí a tisíce aut, strašnej kravál, v noci se absolutně nevyspíš...
Já do HK nejedu, protože jsem v USA. Loni i předloni jsem tam byl, ale vždy jen kvůli sprintům, protože je tam dobrá dráha. Letos mi to bohužel unikne. Ale jinak Miloš má pravdu. Jsou tam tisíce lidí a tisíce aut, strašnej kravál, v noci se absolutně nevyspíš...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To je mi jasné, ale potom co jsem shlédl tento server, tak mě to chytlo ještě 1000x více a ani úpravám se nemohu ubránitIvan píše: Daewoo srazy nejsou o úpravách, ale o lásce k Daewoo.
Loni i předloni jsem tam byl, ale vždy jen kvůli sprintům, protože je tam dobrá dráha. Jsou tam tisíce lidí a tisíce aut, strašnej kravál, v noci se absolutně nevyspíš...
Lidi, auta a řev tam jsou. S tím s Vámi určitě souhlasím, ale dá se to 1-2dny vydržet
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Mě tyhle akce nijak zvlášť netáhnou. I když je to kousek, tak raději zajedu na Daewoo sraz, nebo se setkám s kolegy daewáky z okolí, ale jinak nemusím.
A navíc nemají tam Řezníkovi klobásky!!!!!!
A navíc nemají tam Řezníkovi klobásky!!!!!!
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
hochu budeš se divit ale po dva minulé roky jsme je tam měli i když ne s kolkegy z daewooclubu ale byl jsem tam pokaždé s feliciaclubem .Docela povedená partička -Milosh jich určitě pár zná.
letos ale nepojedu protože už loni to bylo pomalu o život -to víš za náma měli ležení poláci a němci s rusama-takovej bordel jakej dělali-jsem ještě nikdy neviděl-A ŽE UŽ JSEM NĚJAKEJ VIDĚL
Až ti přistane TOITOI na autě tak se budete divit
letos ale nepojedu protože už loni to bylo pomalu o život -to víš za náma měli ležení poláci a němci s rusama-takovej bordel jakej dělali-jsem ještě nikdy neviděl-A ŽE UŽ JSEM NĚJAKEJ VIDĚL
Až ti přistane TOITOI na autě tak se budete divit
ŘEZNÍK
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Řezníku, to potvrzuju. Obzvláště Poláci se chovají fakt jako prasata!!!!!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Mě naháníte hrůzu pánové!!! Asi se tam teda pojedu podívat jen přes den a na noc domů, no ještě uvidíme
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
No,tak já jsem byl na 100% rozhodnutý,že tam letos pojedu,ale kámoš říkal,že mě pěkně pumpnou na vstupným.Tak teď nevím.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
tuninh rullz samozrejme..jen jed..vsude je pohoda..skvely holky,auta a levny veci ve stankach ..
ja byl v mimoni..takze nepojedu (ikdyz cert ci),mam ted soukr. melu tak to resim a hluk vecer..no co ..jede se parit ne?? v jednom maj kluci,ale pravdu .. je to pracka na prachy..)
ja byl v mimoni..takze nepojedu (ikdyz cert ci),mam ted soukr. melu tak to resim a hluk vecer..no co ..jede se parit ne?? v jednom maj kluci,ale pravdu .. je to pracka na prachy..)
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Tady máte odkaz http://www.tuningparty.cz/cz_main.php kde jsou ceny a program