HELP ME... kryty zadnych svetiel

Moderátor: Blue Lanos

xjordyx

HELP ME... kryty zadnych svetiel

Příspěvek od xjordyx »

ma niekto skusenost s nalepenim krytu zadnych svetiel?
cim ten kryt nalepit? je to z laminatu... dik
skusil som chemopren.. neviem co to urobi...

http://www.spoilercentrum.cz/images/3223.jpg
Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

originál je tohle lepené jen takovou tou oboustranou páskou s mechovkou chemoprénem zničíš světla a tou páskou né když budeš chtít tak je sundáš bez problémů jakékoliv lepidlo ti zničí světla takže bych se pokusil sehnat něco takového

Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

proc si tam chces davat ten hnus, driv to mozna jelo ale ted uz to je akorat na ostudu :roll:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
xjordyx

a

Příspěvek od xjordyx »

aj tak nic lepsie na zadne svetla nepoznam.. resp. nic nie je dostupne v SR a CR na trhu...
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Re: a

Příspěvek od Ondras »

xjordyx píše:aj tak nic lepsie na zadne svetla nepoznam.. resp. nic nie je dostupne v SR a CR na trhu...
a musí se nutně něčím prznit?
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Máš dvě možnosti, ale je pravda, že sehnat je bude asi velký pblm :lol:

Obrázek

http://photos.allegro.pl/photos/orygina ... /103180619
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

No tak viděl jsem ty rámečky v několika provedeních, ale že by mě to nějak oslovilo, to ne. Jediný, který byly ucházející, byly chromovaný a byly jen okolo světel jako obrys. Neviděl jsem to zblízka - měl to nějaký Polák. Snad něco uvidím dnes v Nyse na srazu.
xjordyx

KRYTY

Příspěvek od xjordyx »

NO SU PEKNE LEN NEDOSTUPNE PRE MNA... HNED BY ICH KUPIL... CO UZ...
daewoo matiz 0.8 - audio SONY 5500, repro 4x SONY XPLOD, aktiv subwoofer; fólie; koncovka výfuk; filter GREEN POWER; sviečky DENSO IRIDIUM; elektrony 14'' ENZO CUP pneu KUMHO 165-55R14;
jakub

Re: KRYTY

Příspěvek od jakub »

xjordyx píše:NO SU PEKNE LEN NEDOSTUPNE PRE MNA... HNED BY ICH KUPIL... CO UZ...
hele tak tam radsi fakt nic nedavej,

ja chtel taky resit xenony, ale nejdu do toho, pac 30tkc je na muj vkus velka investice do takovyho auticka

kazdopadne to neresim tak, ze bych si tam misto toho dal treba modry zarovky, jako to nekteri lide resi ...
xjordyx

Příspěvek od xjordyx »

uz je to nalepene,... poslem foto... dik za rady... xi xi aj tak mi nik nepomohol s tym lepenim..
daewoo matiz 0.8 - audio SONY 5500, repro 4x SONY XPLOD, aktiv subwoofer; fólie; koncovka výfuk; filter GREEN POWER; sviečky DENSO IRIDIUM; elektrony 14'' ENZO CUP pneu KUMHO 165-55R14;
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

to se mi líbí... každe mu to rozmlouvá a pak se ozve, že je hotovo :lol: :lol: :lol: Mi připomínáš mý mládí... každej mi rozmlouval BXo až jsem s nim přijel domu :evil:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

jakub píše: kazdopadne to neresim tak, ze bych si tam misto toho dal treba modry zarovky, jako to nekteri lide resi ...
Modrý žárovky jsou dobrý, mám je tam a opravdu to z dálky vypadá trochu jako Xenon a hlavně to i líp svítí :lol: :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Badger píše:
jakub píše: kazdopadne to neresim tak, ze bych si tam misto toho dal treba modry zarovky, jako to nekteri lide resi ...
Modrý žárovky jsou dobrý, mám je tam a opravdu to z dálky vypadá trochu jako Xenon a hlavně to i líp svítí :lol: :lol:
Taky jsem je koupil :D Před rokem a půl za 200,- Kč obě dvě a zatím svítí bez problémů ;) Nesvítí žlutě, jako klasický žárovky, ale bíle a je s nima víc vidět ;)
jakub

Příspěvek od jakub »

Robert píše:
Badger píše:
Taky jsem je koupil :D Před rokem a půl za 200,- Kč obě dvě a zatím svítí bez problémů ;) Nesvítí žlutě, jako klasický žárovky, ale bíle a je s nima víc vidět ;)
a zkousel jsi i ten krem, co zvysuje vykon auta?
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Brzdi Kubo, používám Osram Cool Blue - Namodralé sklo, světlo méně žluté (ne úplně bílé) a objektivně větší svítivost. Zase takový nesmysl to není... Z estetických důvodů (abych nezabíjel příjemný tón barvy světla), jsem lampy doplnil Phillips Blue Vision parkovačkama (LEDky v Matizu záhy spálí blízká H4).

Obrázek

Obrázek
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“