Maska
Moderátor: Blue Lanos
maska
Čau Vojto,tak tohle se ti fakt povedlo!!! Něco podobného bych chtěl spáchat i na mém MATÍZKOVI,ale mám strach,protože mám jedničku a navíc mám nárazníky v laku a nevím jak to bude vypadat když vyřežu ty žebra. Poradte,prosím!! na dvojce se to dá odšroubovat,že?
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
- Reklama
Na dvojce není maska v nárazníku šroubovaná, ale naražená na západkách. Lze ji přišroubovat na čtyřech místech. To jsem využil na přichycení tahokovu. V lakovaném nárazníku ta stříbrná není moc pěkná, je parádní v černém - jak to má Ondráš. Někomu by se to stříbro v laku možná líbilo, ale mě ne. Ondráš na jedničce vyřezával masku z nárazníku a tahokov přichytil tmavým sklenářským tmelem. Já jsem jenom ořezal ty západky a tahokov uchytil vruty. Kryty na mlhovky jsou chyceny třemi vruty.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vojto, čupr! Poláci budou mrkat
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Nerad bych tě, Vojto, urazil, ale nějak se mi to tam nezdá. Práce super precizní, ale na autě to nevypadá dobře. ale snad jsem s tímhle názorem sám...i když možná...mohl bys sem hodit fotku celého předku? takhle to třeba tolik nevyzní.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Chraň Bože, abych se urážel. Není proč. Já jen zkouším, co by se dalo dělat. Ten emblém Daewoo je dost velký, chtělo by to menší, drobnější. Fotku celého předku nemám - bylo to tam jen tak přilípnutý(nechtělo se mi mřížku demontovat). Ale budu v tom pokračovat (teď mám času dost, ale zase ne peníze).
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Vojto, ten černý tahokov vypadá opravdu skvěle!!!
S tím znakem dobrý nápad, ale musel bych to vidět na celém předku, takhle nemohu soudit
S tím znakem dobrý nápad, ale musel bych to vidět na celém předku, takhle nemohu soudit
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje