Nazdar.
Pred týždňom som si kúpil leganzu a samozrejme ju chcem trochu skŕašliť a vymeniť opotrebované časti interiéru. Chcel by som vymeniť hlavicu riadiacej páky ale neviem ako. Kožený kryt okolo páky som dal dole, vidím celý mechanizmus páky ale žiadny šrób alebo niečo nevidím len dúfam že tá hlavica nie je nalepená. Za pomoc ďakujem.
Výmena hlavice riadiacej páky
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Dik za link a reklamu
Popsany to tam je vcetne obrazku a nezavisle od 2 clenu, myslim ze by to melo byt univerzalni pro vsechny daewoo, pokud se nemylim, potazmo Opel a Renault, ty tam taky tusim maji ten krouzek na zpatecku
Popsany to tam je vcetne obrazku a nezavisle od 2 clenu, myslim ze by to melo byt univerzalni pro vsechny daewoo, pokud se nemylim, potazmo Opel a Renault, ty tam taky tusim maji ten krouzek na zpatecku
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výmena hlavice riadiacej páky
Oživujem to tu lebo nováčik na fóre HLUSA si chce vymeniť hlavicu a tak nech sa nezakladá nové téma inak tento návod od Nesii je aj pre OPLE,DAEWA a Chevy rovnaký